Miért érdemes a járműkövető rendszerek alkalmazása?

Manapság egyre több szolgáltató és vállalkozó ismeri fel a műholdas flottamenedzsment és nyomkövető rendszerek fontosságát. Az mellett, hogy biztonságosabban működhetünk, költséghatékonnyá is tehetjük a vállalkozásunkat.

Járműkövetés egyre gyakoribbá válik manapság a vállalkozások életében, ugyanis számos hasznos funkcióval és lehetőséggel rendelkezik. Annak érdekében, hogy minél költséghatékonyabban tudjon egy cég működni, fel kell figyelni azokra a plusz költségre, melyek csak úgy elszivárognak. A járműkövető rendszekerek a globális műhold segítségével már az egész világról nyomon követhetőek. Az effajta rendszerek teljes körűen ellenőrzi, illetve menedzseli a munkaerőt, illetve a gépparkot és annak működését. A műholdas rendszer segítségével könnyedén ellenőrizhetővé válik a járművek működése, és a rendszer beüzemelése által jelentősen csökkenthetjük a költségeinket. A járműkövető rendszer magába foglal olyan lehetőségeket és funkciókat, mint pl. a kommunikációs eszköz, amely által ingyenessé válik a kommunikáció az iroda és a gépjármű között, így annak a költségét már is megspóroltuk.

Továbbá az előzetes kalkulációnak köszönhetően, kiszámolhatjuk a várható üzemanyag fogyasztást és az érkezés időpontját. A fuvarszervezés egyik legmeghatározóbb pontja a vezető és pihenőidők pontos és valós nyilvántartása. Amennyiben Ön is szeretne szert tenni egy hasonló képességgel ellátott rendszerre, akkor keresse a T.E.L.L. Software Hungaria Kft.-t, amely az easyTRACK GPS alapú nyomkövetők, flottamenedzsment és járműkövetők forgalmazásával foglakozik. További információ megtalálható a www.tell.hu weboldalán vagy hívja a +36 52 530 130-as telefonszámot.


hunprobalazs