Miért és hogyan válasszunk multifunkciós babakocsit?

A gyermek születésekor az egyik legfontosabb kérdés a babakocsi kiválasztása. Egy multifunkciós babakocsit a gyermek 3-4 éves koráig tudunk használni. Ilyenkor a szülők nagy dilemmája, hogy milyen kocsit válasszanak.

A több száz gyártó több száz típusából egyet kiválasztani nem egyszerű feladat. És még akkor a szín és design szóba sem került. Manapság a gyártók igyekeznek a legjobb minőségben elkészíteni a babakocsikat, tehát ebben már nincsenek nagy eltérések. Funkcionalitásban és felszereltségben is közel hasonlóak, minimálisak a különbségek. Természetesen mindig van egy-két gyártó aki bevezet valamilyen újítást. Érdemes a forgalmazóktól tájékozódni a legújabb fejlesztésekről, típusokról. Előfordulhatnak nem várt problémák, tehát lényeges a garancia, és az alkatrészek beszerzése. Végül de nem utolsó sorban az ár kérdése. Itt elsősorban a pénztárcánk szab határt, hiszen az 50 ezer forintos babakocsitól a több százezresig válogathatunk. Egy típuson belül nincs nagy különbség az árak között a forgalmazóknál. Érdemes elkezdeni a keresgélést a baba születése előtt mert a webshopok de még a boltok többsége sem tart nagy raktárkészletet. Általában 2-3 hétre tudják vállalni a szállítást.

Tehát a legjobb stratégia ha minél több információt begyűjtünk a forgalmazóktól, akik várhatóan minden kérdésünkre válaszolni tudnak. Ismerik a legkedveltebb legmegbízhatóbb típusokat, gyártókat. Ha nincs konkrét elképzelésünk és nagy vonalakban vázoljuk hogy mit szeretnénk, biztosan tudnak ajánlani egy nekünk is megfelelő babakocsit. Ne sajnáljuk rá az időt, minél több forgalmazót keressünk meg, hiszen a baba kényelme és biztonsága az elsődleges szempont a babakocsi kiválasztásánál.

Vásároljon Ön is multifunkciós babakocsi termékeink közül!


hunprobalazs