Miért kellene mindig VPN-t használni?

Valószínűleg nem szeretné, ha egy idegen állandóan bámulná az ablakát, és megfigyelné, hogy mit csinál. Sajnos manapság olyanok is vannak, akik az megnézhetik a böngészőablakunkat, és sajnos gyakrabban csinálják, mint gondolnánk. Ezért használjon VPN-t!

Mindig bekapcsolva kell hagyni a VPN-t? Igen, a legtöbbször ezt kell tennie, hogy megvédje magát a hackerektől, az adatok megsértésétől, és a tolakodó internetszolgáltatótól vagy a hirdetésektől. A VPN-k titkosítják az Ön forgalmát, és megóvják magánéletét a harmadik felektől és a számítógépes bűnözőktől. A VPN elrejti a helyét azáltal, hogy egy távoli szerverhez csatlakozik, így senki sem tudja megmondani, hogy mit és hol böngész. A NordVPN-nek rengeteg olyan további funkciója is van, mint például a Cybersec vagy a Kill Switch, amelyek extra védettséget biztosítanak. A VPN-t tartsa bekapcsolt állapotban: ha nyilvános Wi-Fi-t használ. Rengeteg nem biztonságos nyilvános Wi-Fi-hálózat létezik, és ez sajnos termékeny talaj a számítógépes bűnözők számára, akik néha hamis  csatlakozási pontokat állítanak fel a felhasználók kísértésére. A VPN erős titkosítási algoritmusai segítenek megvédeni a forgalmat a rosszindulatú emberektől.

Ha olyan országban tartózkodik, ahol szigorú internetkorlátozások vannak és alacsony az internetszabadság, akkor is használjon VPN-t. Egyes országok korlátoznak bizonyos tartalmakat. A VPN használatával sok problémát oldhat meg és néhány VPN további védelmet nyújt az ilyen típusú fenyegetések számára. Például a NordVPN egyik funkciója leállítja az internet-kapcsolatot, ha a VPN-kapcsolat hirtelen megáll; Ha olyan tartalomhoz szeretne hozzáférni, amely nem elérhető az országában, vagy megkerüli a tartalmi korlátozásokat, akkor is használjon VPN-t. Csak annyit kell tennie, hogy csatlakozik egy távoli VPN szerverhez egy olyan országban, ahol a kívánt tartalom elérhető;