Miért találnak az intelligens emberek nehezebben párt?

Bizonyára ön is megfigyelte már, hogy legtöbb esetben az okos és értelmes lányok egyedülállóak. Az emberek többsége azt állítja, hogy ennek az oka az, hogy az ilyen típusú hölgyek túlságosan válogatósak. Azonban ez a kijelentés nem igaz, mivel a válogatást félre téve az intelligens emberek nagyon nehezen találják meg a nagy Őt.

Természetesen van néhány ok, ami miatt az okosabb embereknek sokat kell küszködniük a párválasztás során. Az intelligens emberek hajlamosak az életük minden részletét túlgondolni, és ez is befolyásolja a párválasztásukat. Általában a bölcs hölgyek még a randi előtt megvizsgálják a kiszemelt férfit tetőtől talpig, mert állításuk szerint így megvédhetik magukat egy újabb csalódástól. Az eszes nők minden kialakulóban lévő kapcsolat előtt felállít egy listát az előnyökről és a hátrányokról, mert így könnyebben eldöntheti, hogy lesz-e jövője azzal a bizonyos férfival. Ha jól megfigyeli, akkor észreveheti, hogy az intelligens nők mindenkitől függetlenül élnek, és kizárólag saját maguk irányítják a sorsukat. Emiatt nehezen tudják elfogadni, hogy a jövőben fontosabb döntések esetében a párjuk véleményét is figyelembe kell venni.

Az okos és bölcs nőknek millió céljuk van, és nap, mint nap azért harcolnak, hogy álmaikat elérjék. Sajnos az ő helyzetükben elég gyakran a szerelem kerül az utolsó helyre, mert véleményük szerint ennél vannak fontosabb dolgok is az életben. Nehezen vagy egyáltalán nem képesek elviselni, hogy egy férfi betoppan az életükbe, és elveszi a szabadságukat. Talán a legnagyobb gondjuk az intelligens nőknek, hogy nehezen tudnak megnyílni a férfiak előtt, mivel félnek a csalódástól, és attól, hogy érzéseiket nem fogják tiszteletben tartani.


hunprobalazs