Mik a krill olaj hatásai és mennyit fogyasszunk?

A krill olaj tengeri rákokból, vagy krillekből készül, mely a legígéretesebb új felfedezés az étrend-kiegészítők terén. Ez egy tiszta, természetes és hatékony „vegyület”, a szervezet számára nélkülözhetetlen Omega-3 zsírsavakat tartalmaz.

Mik a krill olaj hatásai és mennyit fogyasszunk belőle? Az Omega-3 zsírsavak az emberi szervezet fő építőeleméhez tartoznak. Segít a betegségekkel szembeni védelemben, az egészségünk megőrzésében és a szervezetünk megfelelő működésében. A krill olaj és a halolaj, tartalmazza mindkét Omega-3 zsírsavat, melyre szervezetünknek szüksége van, de eltérő formában kapcsolják össze őket. A halolajban ezek a zsírsavak triglicerid formában vannak jelen, mely csak egy raktározó forma. Ezt szervezetünk nem tudja azonnal hasznosítani, májunknak kell átalakítani, ami rengeteg vesztességgel jár. A rákolajban duplaláncú foszfolipid szerkezetben találhatók meg ezek a zsírsavak. A bélfalon keresztül könnyen felszívódnak és közvetlenül jutnak be a sejtmembránokba. Ez a formula támogatja az ízületeket, a szemet, a szív- és érrendszert. Fogyasztásával megelőzhető az érelmeszesedés, csökken a hirtelen szívhalál valószínűsége, valamint a vérnyomást is stabilizálja. Hozzájárul a jobb agyi és szellemi működéshez, így segíti a jobb memóriát és koncentrációt. Sokkal jobb a minősége és a bioaktivitása, mint a halolajnak. Nincs utóíze, és büfögést sem okoz.

A krill olaj kapszula mindennapos fogyasztásával bőséges Omega-3 zsírsavat, foszfolipideket és antioxidánsokat, biztosítunk szervezetünk számára. Adagolását nem lehet összehasonlítani a halolajéval, mivel sokkal jobban felszívódik a bélben és nagyobb a biológiai hasznosíthatósága. 500mg krill olaj, 1000-1200mg halolajnak felel meg. Javasolt napi fogyasztása az 1 darab, étkezés után. Részletes információkért, keresse fel a www.krillolaj.eu oldalt. Termékeinkre 30napos pénz-visszafizetési garanciát vállalunk.


hunprobalazs