Mik lesznek a kötelező darabok a legnagyobb divatguruk számára 2018 őszen?

A divat évről-évre változik, de bizonyos időközönként megismétli önmagát, vagyis újra megjelenek azok a szabásfonalak, minták csak kicsit más anyagokkal és más díszekkel, stílusban. Amennyiben Ön sem szeretne lemaradni a legújabb divattippekről, akkor tartson velük, ugyanis most megmutatjuk, melyek azok a darabok, amik nem hiányozhatnak a szekrényéből.

Még javában tombol a nyár, de már az üzletek polcain és a magazinok lapjain már nagyban zajlik az őszi kollekció bemutatása. Az idén újra nagy divatnak örvend, majd a Tweed, amely a puha gyapjúból készült darabokat foglalja magában. Melyek az mellett, hogy divatosak igen melegek is. Továbbra is nagyon trend lesz a blézerruha, amely néha egy kicsit olyan hatást is kelthet bennünk, hogy túl rövid a szoknya ezért nem látszik, de valójában nincs és azért nem látjuk. Mondhatjuk, hogy ez az új őrület igazán megnő lesz őszre, úgyhogy más most elkezdheted megkeresni, a számodra legszimpatikusabb blézerruhát.

Nagyon menők lesznek még azok a ruhadarabok, melyek szőrős kiegészítőkkel lesznek tűzdelve. Itt külön szeretném felhívni a figyelmet, hogy csakis műszőrmével díszített modelleket válasszunk. Az mellett, hogy igen dinamikussá varázsolják a megjelenésünket, számtalan színben lesznek jelen, amely nagy örömünkre szolgál, hogy végre elfelejthetjük a feketét. Amely nem csak unalmas, de még sokaknak nem is áll jól. Továbbá az idén is divat lesz, a már tavaly felbukkant köpenyek, melyek különböző mintákkal ellátva és színekben találhatunk meg, és kabátra felvéve hordhatjuk. Hódít még a maxi ruha, minél merészebb mintákkal és a fényes felületek sem merülnek feledésbe. Szóval egy szóval, minden ami fényes, csillog, feltűnő, az-az idei őszi-téli divatguruk számára kötelezővé válik.


hunprobalazs