Milyen vitaminokra lehet szükségünk télen? Segít a wavita.hu

A hosszú nyár után az emberi szervezet számára igen megviselő lehet, ha egy melegebb őszies időjárás után beköszönt a zord tél, mivel arra nem vagyunk felkészülve. Ennek pedig sokszor az a következménye, hogy lebetegszünk.

Wavita.hu számos, olyan készítményt találhatunk, melyek nagyban hozzájárulhatnak az egészségünk megőrzéséhez. Amennyiben Ön is szeretné elkerülni a különféle vírusos megbetegedéseket, a folytonos tüsszögést, illetve az orrfolyást és a köhögést, akkor tartson velünk és tekintse meg, melyek azok a készítmények amelyekre szüksége lehet a hideg téli időszakban. Amennyiben azt szeretné, hogy Ön, illetve az egész családja egészséges, friss és energikus legyen, akkor annak érdekében tennie kell, mégpedig a megfelelő vitaminok és ásványi anyagok pótlásával. ahhoz, hogy elkerüljük a levertséget, fáradságot, akkor szükségünk lesz különféle külső forrásokra. Mégpedig olyanokra, melyek megfelelően támogatják a szervezetünket abban, hogy visszanyerjük az energiánkat, és a védekezőképességünket.

A legfontosabb vitaminok télen is a C-vitamin, a D, B, Cink, Magnézium, Vas, Szelén, stb. A C-vitamin az immunitásunkban játszik szerepet, még a D-vitamin a csontok megfelelő táplálásában. A D-vitamin megfelelő pótlása télen nagyon szükséges, hiszen ilyenkor a szervezetünk nem jut megfelelő napfényhez, így az nem tudja előállítani a szükséges mennyiséget. Ebből következhet a levertség, fáradékonyság, illetve még a depresszió is. A gyerekek számára a Marslakócskák vitamin jelentheti a megoldást, hiszen ebben a komplex vitaminban minden megtalálható, amire a kis szervezetüknek szüksége lehet. A felnőttek számára pedig a szintén találhatunk komplex készítményeket, vagy külön-külön is megvásárolhatjuk a szükséges vitaminokat.


hunprobalazs