Minden, amit az ablaktörlőről tudni érdemes

Ha Ön autótulajdonos, akkor biztosan gyakran használja az ablaktörlőt, főleg az esős évszakokban. Ez egy olyan alapfelszereltség, amely minden járműnek az elengedhetetlen része, és ezért is olyan fontos, hogy tisztába legyünk a működési elveivel, és a fajtájával (arra az esetre, ha ki kell majd cserélni).

Az ablaktörlő nagyon keresett alkatrész. A www.alkatreszek.hu weboldalon megtalálhat szinte minden fajta, tömeggyártmányú autókhoz készült ablaktörlőt. Még ha most nem is úgy gondolja, egyszer csak szükség lesz arra, hogy kicseréljék az ablaktörlőjét. Mivel ez egy olyan része az autónak, amelyet nagyon gyakran vesznek igénybe, sajnos elkerülhetetlen, hogy egy idő után meghibásodjon, vagy – ami még valószínűbb – kikopjon. Ha azt tapasztaljuk, hogy a törlő alján levő gumis felület karcolni kezdi a szélvédőt, akkor haladéktalanul ki kell cserélni, és nem csak a kellemetlen hang miatt, hanem azért is, mert így elkophat az ablaküveg. Ha ez megtörténik, már sokkal nagyobb kiadásokkal kell számolni.

Nem szabad elfeledkezni az ablaktörlő folyadék rendszeres használatáról, és pótlásáról sem, mert ennek elhanyagolása is hasonló következményekkel járhat. Ha szeretné beszerezni a folyadékot, vagy csak új ablaktörlő kellene, és Ön szegedi lakos, akkor a legjobb, ha a Kovács Autó műhelyébe látogat. Itt széleskörű kínálat várja Önt, és az itt dolgozó, szakmai tapasztalattal rendelkező szerelők is szívesen segítenek. Amennyiben nincs ideje, vagy nem lakik a városban, látogasson el a fennebb említett weboldalra, amely szintén ehhez a céghez tartozik. Ha további kérdése lenne, akkor tárcsázza bizalommal a +36 62/554-013-as telefonszámot, vagy írjon az info@kovacsauto.hu e-mailcímre. Meglátja, nem fog csalódni sem a minőségben, sem pedig az árakban.


hunprobalazs