Minden, amit tudni lehet az új Batman filmről

Azok közül a képregény filmek közül, amelyek az elkövetkező években jönnek majd ki, a rajongók leginkább Ben Affleck Batman filmjére kíváncsiak. Nem túl nehéz megérteni miért, hiszen Ben Affleck uralta a Batman Szuperman ellen – Az igazság hajnala című filmet, amikor az március 25-én megjelent, így logikus, hogy a rajongók többet szeretnének látni kedvenc karakterükből.

Ezen a ponton még nem tudunk konkrét kiadási dátumot az amúgy még cím nélküli Batman filmhez, de annyit tudunk, hogy a Warner Bros fogja forgalmazni, ők pedig mostanában 2 képregény film dátumot tűztek ki: az egyik dátum 2018 október 5, a másik pedig 2019 november 1, így több mint valószínű, hogy ezek közül az egyik film a Batman lesz. Miután a Batman Szuperman ellen rendkívül sikeres volt, a Warner Bros eldöntötte, hogy több kreatív feladatot szánnak majd Ben Affleck-nek. Nemrégiben a stúdió elárulta, hogy Ben Affleck és Geoff Johns egy lehetséges forgatókönyvön dolgoznak együtt, és rengeteg pletyka kering arról is, hogy Affleck a kamerák mögött fog állni, hogy rendezőként hajtsa végre a projektet.

Bár még nem tudunk túl sokat az új Batman film fő konfliktusáról, annyit viszont mégis tudunk, hogy Batman új filmjében több gonosz erővel is megküzd majd. Az is kiderült, hogy Vörös sisak egyáltalán nem fog szerepelni a filmben, ami a rajongókat valósággal lesokkolta, de most úgy tűnik, ha a Warner Bros használni szeretné a Vörös sisakost, akkor erre várni kell az új Batman film végéig. Még azt sem tudjuk biztosan, hogy igazából milyen Batmant fognak látni a nézők, amikor eljön a film premiere, de valószínűleg nem veti le magáról az erőszakos, sötét hős szerepét, amelyet a Batman Szuperman ellen című filmben is láthattunk. Egy biztos: kíváncsian és tűkön ülve várjuk a további információkat és részleteket a filmmel kapcsolatban.


hunprobalazs