Minőségi szalagfüles papírtáska olcsón kapható!

A papírtáska kínálat legkedveltebb és legkedvezőbb árú darabja a szalagfüles papírtáska, amely többrétegű táskafüllel rendelkezik, talpa erős és ragasztott, és széles méretválasztékkal rendelkezik. Ezek a szalagfüles papírtáskák az összes típus közül a legelterjedtebbek Magyarországon.

A minőségi szalagfüles papírtáska testének és fülének színe általában megegyezik, de léteznek olyan papírtáskák is, amelyek füle és teste más színű papírból készül. Ezek a táskák szinte bármilyen papírból gyárthatóak, de általában nátron-barna vagy fehér nátronpapírból készülnek. A táska fülének anyaga megegyezik azzal az anyaggal, amellyel a teste rendelkezik, és hajtogatással több réteget képeznek, hogy így sokszorosítsák a papír erejét. A szalagfüles papírtáska közepesen tartós és közepesen teherbíró. Ezek a táskák az alapszíneken kívül akár másféle színekben is kaphatóak bármilyen logóval, feliratozással, vagy grafikai elemmel. Ha több ezer darabot szeretne rendelni, akkor lehetőség van a teljes felület megnyomtatására, az oldalszélekre és akár a talpra valamint az oldalredőkre is.

Ha viszont kisebb mennyiségre van szüksége, lehet akár csak a két oldalt színezni, vagy logóval ellátni. Ilyenkor a kívánt logó matricázással vagy nyomat szitázással kerül fel a táskára. Mindkét esetben rendkívül kedvező áron juthat a kívánt mennyiségű szalagfüles táskákhoz. További információkért látogassa fel weboldalunkat, a papirtaska-online.hu-t. Amennyiben kérdései lennének, vegye fel a kapcsolatot bátran ügyfélszolgálatunkkal az info@papirtaska-online.hu e-mail címen, vagy a 06-70 513 3773 telefonszámot tárcsázva. Weboldalunkon pedig akár ajánlatot is kérhet a nevének, telefonszámának, cégnevének és e-mail címének megadásával.


hunprobalazs