Mivel foglalkozik a könyvelőiroda?

Egy könyvelőiroda több tevékenységi kört is ellát. Foglalkozik többek között a személyi adó bevallással, illetve közismertebb nevén, rövidítésként az SZJA-val, adótanácsadással, könyvvizsgálattal, valamint cégalapítási, illetve gazdasági és jogi ügyekkel.

A 14. kerületi könyvelőiroda is ellátja mindezeket a tevékenységeket. Tehát, amennyiben megbízható könyvelőt szeretne akár a cégalapításhoz, akár a személyi jövedelem adója bevallásához, keressen fel minket.

A 14. kerületi könyvelőirodánkban a könyvelést precízen és pontosan végezzük el. Mindezek mellett modern informatikai háttérre, valamint a döntéseihez gyors információkra és tanácsokra is számíthat. Cégalapítási és gazdasági, jogi ügyek területén vállaljuk a cégalapítással egybekötött bankszámlanyitást, hogy Önnek ne kelljen több órát várakoznia a bankban. Emellett társasági szerződések módosítását is választhatja nálunk. A cégalapításhoz előzetesen tanácsokat is adunk, hogy Ön könnyebben tudjon dönteni.

A könyvvizsgálat keretében könyvelőirodánk a vállalkozások éves, egyszerűsített éves beszámolójának auditálását, valamint a könyvvizsgálat átalakulási vagyonmérleg, vagyonleltár tervezetek során szolgáltatását kínálja ügyfelei részére. Az adótanácsadás során igény szerint konzultációra is jelentkezhet, hogy a könyvelés minden területén szükséges tanácsokkal is elláthassuk Önt.

Amennyiben a Zorigo.hu Könyvelőiroda szolgáltatásai mellett dönt, azaz ügyfelünk lesz, akkor Önnek mindössze a vállalkozásával kell foglalkoznia, csupán a számlát kell eljuttatnia a 14. kerületi könyvelőirodánkba, a többi a mi feladatunk lesz.  Így mi végezzük a papíralapú feladatokat, a bevallások teljesítését, illetve a hivatalokkal való kapcsolattartást is ellátjuk.


hunprobalazs