Musor.tv – ATV műsorújság

Az ATV-n nap mint nap olyan műsorokat nézhet, mint a Dumakabaré, a Hazahúzó, az Egyenes beszéd kontra, az Ékszer tv, valamint a Fő az egészség. Ha nem szeretne pénzt költeni műsorújságra akkor itt az ideje hogy ellátogasson hozzánk hiszen megtalálhatja nálunk a teljes heti műsorújságot is.

A http://www.musor.tv/ – ATV műsora megtekinthető weboldalunkra kattintva ezért ha ön is kedveli az ATV műsorait és megtekintené nem csak a mai napi hanem a teljes heti műsort is, akkor mindenképpen nézzen be hozzánk hiszen egy rövidebb leírást is olvashat majd minden műsorról. Az ATV egy kereskedelmi televíziós csatorna, amely 1989, vagyis a rendszerváltás óta sugároz műsorokat Magyarországon. Eredetileg Agro TV volt a megnevezése, és eleinte csak mezőgazdasági csatorna volt. Abban az időben a törvény előírta, hogy az ATV 47 csatorna az UHF sáv 47. frekvenciáján működjön a csatorna Budapest 50 kilométeres körzetében. 2000-ben indult el magyar ATV-ként a műholdas és kábelhálózatok számára is egyaránt.

2003-ban tulajdonjogváltás történt, amely a szervezeti szerkezetátalakítással és egy új technikai és infrastrukturális projektével kezdődött. A televíziós részvények felét 2003 nyarán megvásárolta egy befektetői konzorcium amely a Hit Gyülekezetéhez állt közel. A tulajdonosváltás után Székely Ferenc lett a csatorna programigazgató. Az új tulajdonjog megváltoztatta a TV előző logóját, de megtartotta a jellegét ami a közéletet illeti. Azóta egy második logócsere is volt már és az új tulajdonosok is megerősítették a keresztény vonalat. Amennyiben többet szeretne megtudni az ATV-ről és bővebben olvasna a műsorairól, nem kell mást tennie, mint benézni weboldalunkra és itt mindent megtudhat erről a témáról ráadásul a teljes műsorújságot is megtekintheti.


hunprobalazs