Műsor TV – Comedy Central Family

A Comedy Central csatornán olyan műsorok megtekintésére van lehetőség, mint az Így jártam anyátokkal, az Új csaj, a Baby Daddy, vagy éppen a Kertvárosba száműzve. Ezek a sorozatok mind-mind szórakoztató, családi sorozatok, amelyek eredetileg az amerikai képernyőkön futottak, de hazánkba is elért a szinkronizált verziójuk.

Műsor TV – Comedy Central Family műsora megtalálható teljes egészében a musor.tv weboldalon, ahol megtalálható a teljes napi, illetve a teljes heti Comedy Central Family műsor is, ezért megéri majd ide látogatni. A Comedy Central egy holland csatorna, amely főleg amerikai vígjátéksorozatokat visz képernyőre. A csatorna 2008. szeptember elsején indult útnak Hollandiába, azóta pedig hazánkba is megérkezett a legjobb amerikai sorozatok kíséretében. A Comedy Central Family csatornán a gyerekek számára is futnak műsorok, valamint rengeteg családi sorozat megtekintésére is lehetőség van.

A musor.tv weboldalon lehetősége van megtekinteni, hogy melyik sorozat éppen melyik epizódját vetítik, valamint a korhatárokról is többet tudhat meg. Weboldalunkon más TV csatornák műsorait is könnyen és gyorsan megtekintheti, csak keresse ki a csatornák listájából a keresett csatornát, és máris a szeme elé tárul majd a napi, illetve a heti műsor. A musor.tv-n minden sorozatról olvashat egy rövidebb leírást, így már előre megismerkedhet egy sorozattal, mielőtt elkezdené nézni azt. A Comedy Central Family napról napra jobb és jobb sorozatokkal jelentkezik, amiket az egész család élvezni fog a kisgyerekektől egészen a felnőttekig, ezért megéri weboldalunkra, a musor.tv-re kattintani, hogy kiválassza a nézni kívánt műsort. Bővebben ezekről a sorozatokról és más csatornákról weboldalunkra, a musor.tv-re kattintva olvashat majd.


hunprobalazs