Musor.tv – FILMNOW csatorna műsora

A Film Now csatorna 2018. június 27-én változtatta meg a nevét Digi Film-ről. A Film Now csatorna általában a a Warner Bros, az NBC, valamint a Sony Pictures filmjeit viszi képernyőre, de persze néhány Paramount Pictures és Disney Pictures filmet is láthat ha erre a csatornára kapcsol. Ha többet szeretne megtudni a Film Now-ról, akkor megéri benézni weboldalunkra.

A http://www.musor.tv/FILMNOW csatorna összes műsora megteinthető teljesen egészében mindössze néhány kattintással és még sorban sem kell majd állnia az újságárusnál, hiszen weboldalunkat bármikor bárhonnan kényelmesen elérheti. Weboldalunkon megtalálhatja a filmek kezdési időpontjait, a korhatárokat, valamint azt is, hogy melyik filmet sugározzák HD minőségben. Weboldalunkon nemcsak a mai napi, hanem akár az egész heti Film Now műsort is megtekintheti. A Film Now csatornán a mai nap folyamán megtekintheti a John Wick, az Én és én meg az Irén, valamint a Rés a pajzson című filmeket is. Ha weboldalunkra látogat, akkor ezekről a filmekről egy leírást is olvashat.

A Film Now, ami tavaly nyárig a Digi Film nevet viselte a Digi Kft. tulajdonában áll. A csatorna  a DIGI, a PR-TELECOM és a Vidanet kínálatában is egyaránt megtalálható minden előfizetőnek. A Film Now is egy prémium csatorna, csak úgy, mint az HBO, tehát érdekes műsorokat nézhet majd a csatornán minden héten. A Film Now csatornahangja Papucsek Vilmos. Ha még ennél is több részletet és információt szeretne megtudni erről a csatornáról vagy megtekintené a teljes műsorlistát nem kell mást tennie, mint benézni hozzánk, és nálunk mindent megtudhat. Weboldalunkon teljesen ingyenesen tekintheti meg a műsorújságokat. Nálunk azt is megtekintheti majd, hogy milyen filmeket nézhet a hétvégén, tehát nem fogja megbánni ha ide kattint.


hunprobalazs