Musor.tv – legjobb kikapcsolódási lehetőségek az egész család részére

Manapság már egyre többet bosszankodhatunk azon, hogy minőségtelen és értelmetlen műsorokat sugároznak a televízió csatornái. Amennyiben mi az egész család részére szeretnénk biztosítani a minőségi kapcsolódást, akkor tartson velünk.

https://www.musor.tv/ weboldalán minden csatorna teljes programját megtekintheti és annak pontos időpontjait. Az online műsorújság kiváló lehetőséget kínál mindenki részére, akik nem tudják egész napos műsorajánlónkat nyomon követni, de mégsem szeretnének lemaradni a legjobb műsorokról. A műsorújságban akár már 5 napra előre megtekintheti az aktuális műsorokat. Kicsik és nagyok részére garantált kikapcsolódási lehetőséget nyújtunk, ha mindeket választ. A legkisebbek részre fontos, hogy a korai fejlődés időszakában milyen műsorokat és meséket néznek, hiszen nagyban befolyásolhatja a személyiségüket és a viselkedésüket. Ezért különösképpen ajánlom a szülők figyelmébe a legjobb gyerek csatornáinkat, melyek közé sorolnám a Baby tv-t.

A Baby tv a legkisebbek számára tökéletes időtöltést biztosít, hiszen rengeteg színes mesével és lágy dallamokkal, kedves kis mondókákkal várja a kis tipegőket. A nagyobbacskák részére a Duck tv és JimJam csatornák bizonyulnak legjobbnak, ahol igazán érdekes és szép rajzfilmeket közvetítenek, melyekben nem csak a verekedés és a veszekedés, lövöldözés játszik főszerepet. A legkedveltebb mesék a kislányok részéről az Én kicsi pónim és a Kit és Kft, két kis macska története. Míg a fiúk a Rejtélyek Tesz-Vesz városban című mesét kedvelik legjobban. Szeretném még megemlíteni a DaVinci csatornát, ahol kis tudóspalántákká alakulhatnak át a gyermekeink, és sok különféle kísérletet kipróbálhatnak. Bővebb információt a www.musor.tv weboldalán talál.


hunprobalazs