Műszaki vizsga a Kocsiguru Kft-nél

Manapság szinte mindenkinek van jogosítványa és autója is. Ezért nem árt ha, tisztában vagyunk egy gépjármű kötelező vizsgálataival.

Műszaki vizsga a Kocsiguru Kft-nél. A műszaki vizsgával szemben olyan követelmények vannak, amelyek jogszabályban előírtak, azonban több órát is igénybe vehet egy gépkocsi teljes kivizsgálása. A Kocsigurunál dolgozó szakemberek célja, hogy akár két óra alatt elvégezzen egy műszaki vizsgálatot, ezért egyszerre több vizsgáztató szervizzel is kapcsolatban állnak. A Kocsigurunál, cégek és magányszemélyek számára, egyaránt vállalják a műszaki vizsga teljes körű lebonyolítását. Az itt dolgozók teljes mértékben megbízhatóak és több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, így bármilyen gépjárműről is legyen szó a kiváló és pontos munkavégzés garantált. A vizsga előtt vannak olyan teendők, amelyek el kell végezni.

A következő dolgokat kell átnézni: a szélvédőket (sötétítő csík magassága, repedések) és ablaktörlőket; a korróziót és a külsőt (fényszórók, tükrök, lökhárítók, hátsó lámpák, stb.); a fényjelző berendezéseket (ködlámpák, fényszórók, féklámpák, indexek, pót-féklámpák); a hangjelző berendezéseket (kürt); a fékek állapotát és azok hatásfokát ( tárcsák kopottsága, fékbetét vastagsága, kézifék, fékerő különbség); a futóművet (gumi szilentek, porvédő gumik, gömbfejek, féltengelyek); a kipufogó rendszert a motortól a hátsó dobig; az üléseket és a biztonsági öveket (állíthatóság, stabil rögzítés); a gumiabroncsokat és felniket; a biztonsági kiegészítőket (egészségügyi csomag, izzókészlet, elakadás jelző háromszög). Látogasson el Ön is a www.kocsiguru.hu weboldalra és bízza autóját kiváló szakértőkre. Abban az esetben ha bármilyen kérdése lenne, akkor ne habozzon és tárcsázza a +36 70 606 4250-es telefonszámot, vagy írjon emailt az info@kocsiguru.hu e-mail címre.


hunprobalazs