Ne tedd tönkre a kapcsolatod, légy megértő!

Nagyon sok különféle cikket lehet arról olvasni, hogy a pároknak hogyan is kell egymással viselkedniük, mi mindent kell tenniük annak érdekében, hogy a kapcsolat boldog legyen, hogy egymást boldoggá tegyék. Arról viszont már kevesebbet lehet hallani, hogy mi az, amit viszont nem szabad megtenni. Cikkünkben felhívjuk a figyelmed a három legnagyobb hibákra, melyeket így elkerülhetsz!

[adsense_id=”1″]

Az csak természetes, hogy egy egészséges kapcsolatban megbízunk egymásban, szeretve és biztonságban érezzük magunkat, viszont az, hogy nem félsz attól, hogy páros elhagy, még nem jelenti azt, hogy készpénznek veheted a jelenlétét. Amikor túlságosan, amikor már egészségtelen mértékben biztosnak érzel egy kapcsolatot, akkor sajnos hajlamos lehetsz elhanyagolni párod, nem érzed, hogy dolgoznod kellene a kapcsolatodért. Ne engedd meg magadnak ezt a luxust, ne hidd, hogy a párod minden körülmények között melletted marad!

Megértő pár

Megértő pár

A túlzott biztonságérzet mellett a másik gyakori hiba a túlzott bizalmatlanság. Ahogyan Te is dolgozol a szerelmetekért, ugyanúgy elvárhatod azt, hogy a párod is éreztesse veled, hogy fontos vagy neki. Ezzel természetesen nincs is baj, a baj ott kezdődik, amikor minden nap minden órájában elvárnod tőle az osztatlan figyelmet. Egy kapcsolat bizony energiát igényel, ez nyilvánvaló, de tudnod kell, hogy nem várható el, hogy a párod mindig, minden mást félre tegyen.

Az, hogy szeretsz fecsegni, mindent megbeszélsz a barátnőiddel normális, addig, amíg rólad van szó, a Te dolgaidról, de nem akkor, ha már egy harmadik személy a beszédtéma főszereplője. Egy egészséges kapcsolatban beengedjük a másikat olyan határok mögé is, ahová másokat talán soha. Éppen ezért, ha olyan szerencsés vagy, hogy párod bízik benned és minden titkát és félelmét megosztja veled, akkor azt ne add tovább. Ha családodnak vagy a barátnődnek árulkodsz, akkor pillanatok alatt lerombolod a bizalmat.


hunprobalazs