Nem mindennapi tükrök nagyszerű áron

Minden lakásban van tükör, azonban ezek leginkább a fürdőszobába és az előszobába vannak űzve. Holott a tükröknek jóval több szerepe van, mint magunkat nézni benne.

Tükör nélkül elképzelhetetlen a fürdőszoba vagy az előszoba. Nehéz is lenne nélküle sminkelni vagy borotválkozni vagy úgy elhagyni a lakást, hogy látnánk magunk a tükörben. Azonban a tükör nem csak arra jó, hogy nézegessük benne magunkat és szerencsére egyre többen ismerik ezt fel. A tükör ugyanis ennél jóval többet tud. Az egyik legnagyobb előnye, hogy optikailag növelhető vele a tér. Gyakran látható, hogy aprócska üzlethelyiségekben a padlótól a plafonig érő tükröt ragasztanak a falra, így jóval nagyobbnak tűnik a tér. Vannak, akik idegenkednek az ilyenfajta megoldástól, holott elképesztő változásokat lehet elérni vele. Nem feltétlenül kell az egész falat befedni vele, vannak ennél jóval szolidabb megoldások is. Ez azért is jó ötlet, mert zavaró lehet, ha az ember gyakran kerül szembe saját magával. Ekkor az is jó megoldás lehet, ha valamilyen tárgyat a tükör elé tesz, például szobanövényt.

Különleges tükrök nagy választékban

A régi tükrök meglehetősen egyhangúak voltak, azonban a maiakról ez szerencsére egyre kevésbé mondható el. A gyártók egyre inkább bebizonyítják, hogy a tükör egyáltalán nem unalmas, hanem egy izgalmas kiegészítő, amivel igenis érdemes számolni. Nem csak hasznos kiegészítő, de az egyhangú tereket is kiválóan képes feldobni. Nem csak a kerettel lehet játszani, hanem magával a tükör formájával is. Az sem ritka, hogy több különálló tükör ad ki egy egységet. Ha szeretné felmérni a teljes kínálatot, akkor látogasson el a dodo.hu webáruházba, ahol kiváló minőségű lakberendezési tárgyakat és bútorokat találhat! Ráadásul szükség esetén akár elérhetőséget is, ha kérdése adódna.


hunprobalazs