Német nyelvtanfolyam a Cosmopolitan nyelviskolában

Ha szeretne közelebbi ismeretséget kötni a csodálatos német nyelvvel, válassza nemzetközi hírű nyelviskolánkat, a Cosmopolitant! Tanáraink számára az Ön érdeke az első! Elkötelezettek vagyunk a siker iránt a legjobb képzési anyagot biztosítjuk hallgatóink számára! Központunkban komfortos körülmények között sajátíthatja el a népszerű európai nyelv alapjait, lehetőséget kap a haladásra. Kitekinthet a nagyvilágba, új szemszögből fedezheti fel az idegen nyelv szépségeit. Diploma előtt vagy állásinterjú előtt állva fontos, hogy a legjobb oktatóktól tanulja meg, hogyan legyen eredményes!

Német nyelvtanfolyam a Cosmopolitan nyelviskolában 40%-os árengedménnyel várja az érdeklődőket! Iratkozzon be soron következő kurzusunkra, maximálisan számíthat a gyors, megbízható eredményre! Weboldalunkon online szintfelméréssel azonnal kiderítheti, hol tart a nyelvi fejlődésben, melyik képzési forma felelne meg Önnek leginkább a beszédértés, a kommunikáció és szótanulás szempontjából! Töltse ki a csatolt tesztet, és az eredmény tükrében döntsön az ideális képzés mellet.  Telefonon vagy e-mailben is jelezheti munkatársainknak jelentkezési szándékát. Normál, intenzív, félintenzív vagy hétvégi tanfolyamainkra invitáljuk, elfoglaltság szerint választhatja ki az alkalmasat. Hétfőtől péntekig elérhető ügyfélszolgálatunk örömmel ad tájékoztatást a fizetéssel és kedvezményekkel kapcsolatban, de honlapunkon is mindent megtudhat a tanfolyam menetéről. Kívánsága szerint biztosítjuk az órákat, alkalmazkodunk speciális kéréseihez.

Nyelvvizsga garancia biztonságot jelent hallgatóink számára: sikertelen vizsga esetén, ha a záró dolgozat 80%-ban eredményes, ingyen végezhető el az ismételt előkészítő képzés. Több nyelvvizsgaközpontnak partneriskolájaként lehetőséget nyújtunk a tökéletes felkészülésre, megfelelő segédanyagok állnak a diákok rendelkezésre. Ingyenes szolgáltatásaink további kedvezményeket biztosítanak, plusz költségek nélkül igényelhetők az online letölthető programok. Telefonon és személyesen is lehet érdeklődni a részvételi feltételekről, a képzés formájáról és a meglepetés ajándékról! Minden német nyelvtanfolyam a Cosmopolitan nyelviskolában garanciális, esélyt ad a folyamatos fejlődésre. A közép- és felsőfokú tanulmányok elvégzése sikert biztosít külföldi munkavállalás esetén is!


hunprobalazs