Németország legcsodálatosabb szállodái

Mivel Közép-Európa legnagyobb országa, Németország sokat kínál az utazók számára. Lazíthat egy békés tónál, felfedezheti az Alpokat, vagy visszautazhat az időben egy középkori városba, tehát Németország valóban mindent megmutat.

Ha Fussenben kastélyokat vagy Berlinben múzeumokat szeretne látni, győződjön meg arról, hogy méltó szállást választ. A Hotel Im Wasserturm könnyedén az egyik legszokatlanabb és legfelejthetetlenebb hotel a nyüzsgő Köln városában. Ahogy a neve is sugallja, a szálloda valójában egy egykori víztornyon helyezkedik el. A Hotel Im Wasserturm a város lakónegyedében található, de közvetlenül az U-bahn megálló mellett található, csupán egy rövid sétára a világhírű kölni katedrálistól. A 140 éves szállodában való tartózkodás legjobb része a panorámás, 360 fokos kilátás az épület tetőteraszáról. A Hamburgi 25Hours Hotel az első szálloda, amely a 21. századi Európa legnagyobb belvárosi fejlesztési projektjének központjában található: a HafenCity-ben.

A formatervezés egy rakparton alapul, amely illeszkedik a kikötő területéhez. A szálloda minden részletét gondosan megtervezték, hogy illeszkedjen ehhez az ötlethez, beleértve a szállítótartályok és rekeszek szórakoztató használatát. Eleinte kaotikusnak tűnik, de valójában nagyon hívogató és bájos hely. A kabinok és az összes szoba meleg és barátságos. A Mandarin Oriental Munich egy 19. századi operaházban található, amely díszes tulajdonságairól ismert. A szálloda tökéletes, csupán egy rövid sétára van a tömegközlekedéstől és a főbb látnivalóktól, mint például a München Residenz, és ez lehetővé teszi Bajorország legnagyobb városának felfedezését a városnézők számára. A Mandarin Oriental fűtött padlóval rendelkezik minden vendég fürdőszobában, komornyikkal, saját terasszal, fitneszteremmel, szaunával és tetőterasszal, ahonnan nagyszerű kilátás nyílik Münchenre, így ez a legjobb hely a németországi nyaraláshoz és a pihenéshez.


hunprobalazs