Nerf játék fegyverek olcsón!

A Póny Játék webáruházban lehetőség van arra, hogy kedvezményes áron vásároljon játékokat. Webáruházunk kínálatában olyan márkákkal találkozhat, mint a Play-Doh, a Hasbro, a Transformers, a Monster High, a Lego vagy éppen a Mattel. A játék fegyverek különösen kedveltek a kisfiúk körében, ezért ha az ön fia is egy menő játék fegyverre vágyik, akkor nálunk megveheti azt.

Nerf játék fegyverek sokasága várja önt weboldalunkon, a jatek-webaruhaz.hu-n, amelyek ráadásul alacsony áron kaphatóak. Az X-shot forgótársa pisztoly szett az egyik legkedveltebb Nerf játék fegyver, amely első osztályú, 8 éves kortól ajánlott és extrém lövőerővel, valamint igen pontos lövésekkel rendelkezik. A szabadtéri csatákhoz és harci játékokhoz több mint tökéletes lehet. A fegyver lövőtávolsága akár 20 méteres is lehet. A Boom Clipfire fegyver szett egy másik kedvelt játék webáruházunkban. A Boom Clipfire pisztoly igen kicsi, nagyon fontosan lő és igazán könnyű is. Markolatát akár össze is lehet csukni, elfér kisebb helyeken is így nagyon könnyű lehet a szállítása is. A fegyver tölténytartóval is rendelkezik, 2 darab BOOM tölténnyel és különleges tapadó kialakítással.

A BOOM 2-es szett 6 éves kortól ajánlott, akár egy testvérpárnak is megfelelő lehet, hiszen a készlet két fegyverből, és védőszemüvegekből áll, amelyek tökéletes lövést biztosítanak. Célba lövő versenyt is könnyen lehet rendezni vele. Amennyiben a továbbiakban bővebben szeretne olvasni a játék fegyverekről, vagy ha megtekintené teljes kínálatunkat, akkor mindenképpen látogassa fel weboldalunkat a jatek-webaruhaz.hu-t. Kérdések felmerülése esetén forduljon bátran ügyfélszolgálatunkhoz az info@jatek-webaruhaz.hu e-mail címen, vagy bátran tárcsázhatja a +36 70 64 96 396 telefonszámot is, így válaszolni tudunk a kérdésekre.

Forrás: Nerf vásárlás


hunprobalazs