Netkazan.hu – Saunier Duval Thema Condens A5 25-A

A Saunier Duval Thema condens AS 25-A Falra szerelhető kondenzációs gázkazán  a Saunier duval gyártójának egyik legkiemelkedőbb terméke. A Thema Condens kazánok tiszták, egyszerű kezelőfelülettel és vadonat új ERP-kész szivattyúval rendelkeznek. Keressen fel minket az alacsony árakért és az ingyenes házhozszállításért és mi segítünk.

A http://netkazan.hu/ – saunier duval gázkazánok kapható nagyon jó áron nálunk, ráadásul ha minket  választ, akkor garanciát is vállalunk majd minden egyes termékre. A Saunier Duval Thema Condens AS 25-A falfűtéses kondenzációs gázkazán akár a fűtőtest 15% -át, akár 20% -os megtakarításokat (padlóradiátor A) takaríthat meg. A kondenzációs technológia sokkal vonzóbb. mint egy hagyományos turbó vagy kémény kazán. A gázfogyasztás csökkentése mellett jelentősen csökkenti a kibocsátást is. A Saunier Duval Thema Condens AS 25-A fali kondenzációs gázkazán a kondenzációs technológiának köszönhetően 90% -os hatékonysággal működik. A gázkazán a füstgázban rejlő rejtett hőenergiát nemcsak a gazdaságos üzemeltetéshez, hanem a környezetbarát működéshez is felhasználja!

A készülék külső tárolása megfelel a melegvíz használathoz is. A Saunier Duval Thema Condens AS 25-A kondenzációs gáz kazán digitális kijelzője könnyen kezelhető. A gázkazán kis méretű, könnyen fel lehet szerelni és telepíteni, kijelzője pedig digitális és mindenki számára könnyen kezelhető. Amennyiben még ennél is többet szeretne megtudni rólunk és a kazánokról, mindenképpen keresse fel weboldalunkat és itt mindent megtudhat rólunk és termékeinkről is, valamint bővebb leírást olvashat a garanciáról is. Ha bármi kérdése lenne forduljon bátran együttműködő ügyfélszolgálatunkhoz, és csapatunk minden kedves érdeklődőnek azonnal válaszol majd.


hunprobalazs