Nézd meg a legújabb sikerfilmeket a mozikban!

Már megint lakótársat keresünk: A történet Xavier Rousseau-ról szól, akinek az élete bizony nem egyszerű. A férfit elhagyja a felesége, sőt New Yorkba akar költözni, de még a gyerekeket is magával vakarja vinni. Hősünk úgy dönt, hogy Ő is New Yorkba utazik, hogy ezáltal a gyerekei mellett élhessen. Ex neje egy amerikaival fárfival telepedik le, erre Xavier elvesz egy kínai nőt, hogy annak tartózkodási engedélye legyen. A film fordulatokban gazdag, vidám kis történetet.

[adsense_id=”1″]

Visszatérés Óz birodalmába: Óz, a nagy varázsló című meseregény filmváltozatát mindenki ismeri, ez nem is lehet kérdéses. A legújabb amerikai animációs filmben folytatódik a jól ismert történet. A filmben ezúttal a Bolond, avagy a nyugati boszorkány testvére tölti be a gonosz szerepét. A történetbe természetesen visszatér Dorothy is, de jól ismert barátai is, mint a Madárijesztő, az Oroszlán és a Bádogember. A családi film hangulata nem olyan, mint az Óz, a csodák csodájának, új élményre számíthattok.

Az eltűnés sorrendjében: Egy norvég-svéd-dán filmről van szó. A filmben Nils a főhős, aki a hókotró sofőrje, illetve egy drogtúladagolásban meghalt fiú édesapja. A főhős viszont nem akarja elhinni, hogy gyermeke drogos volt. A fiúról úgy vélik, hogy ellopott egy nagy csomag drogot a maffiától. Az apa hirtelen az alvilágba kerül, de mindez nem rettenti el, a bosszú hajtja. A Berlini Filmfesztivál versenyfilmje igazán izgalmas történet egy kis fekete humorral karöltve.

Rossz szomszédság: Mac és Kelly Radnernek új szomszédai lesznek, méghozzá nem is egy, hanem több tucat fiatal. Bár a maga a pár sem idős, de a hangos bulizásokat nem tolerálják. Először lazán akarják kezelni a helyzetet, hogy béke honoljon a szomszédságban. Amikor szakad a film, akkor  Radnerék végül kihívják a rendőrséget és ekkor kezdődik a harc. Ez az amerikai vígjáték fordulatokban gazdag, vicces kis történet.


hunprobalazs