Nyári divat 2018

Minden én, minden évszakát jellemzi egy különleges ruhadarab vagy egy kiegészítő, amely garantáltan különlegessé és mai divatúvá varázsolja a viselőjét. Így van ez az idén. Az idei nyáron a csíkos a szokásosnál is nagyobb hangsúlyt kapott, és a trend az eddigieknél sokkal erőteljesebben képviselteti magát.

A legelőnyösebb modellek melyeknél hosszában futnak a csíkok, így azok karcsúsítják a viselőjüket. ám rengeteg fazonú és mintázatú csíkos ruhák közül válogathatunk. Az egyik legkülönlegesebb csíkos darabnak azok mondhatók, melyeknél több irányban fut a csíkozás. Pl. egy keresztben csíkos felső, egy hosszában csíkos szoknyával remekül kihangsúlyozza a derekat. Az idén a csupa csík is megengedett. A magasabb, vékonyabb lányok részesülnek előnyben e téren, ugyanis rajtuk mutatnak a legjobban az ilyen kombinációk. Ha olyan modellt választunk, ahol a vékony és a vastag csíkok váltják egymást, akkor könnyedén eljátszogathatunk a ruhákkal ugyanis, azt a testrészünket hangsúlyozhatjuk igazán, amelyiket csak szeretnénk.

A csíkos mellett, az ejtett váll is nagy reneszánszát éli, már évek óta. Amennyiben igazán stílusosak szeretnénk lenni, akkor ennek a kettőnek a kombinációját kell megkeresnünk. Azok számára, akik erősebbek vállban a sötétebb színek, előnyösebbek lehetnek. A vastag csíkokkal érmes csínján bánnunk, ugyanis nem szabad elfelejtenünk, hogy minta nagyobbnak mutatja a felületet. Így megint csak a magas, vékony lányok részesülnek előnyben. Ám azok számára, akik nem modell alkatok, de szeretnék követni a 2018-as divatot a csíkos mintázatú, bőszárú nadrágok jelentik a megoldást. A nadrág szára eltakarja az esetleges hibákat, és ha egy egyszínű felsővel megtörjük a csíkokat, akkor sokkal magasabbnak és vékonyabbnak tűnhetünk.


hunprobalazs