Nyári fonalak olcsón!

Webáruházunk nyári fonalai tökéletes nyári kiegészítők, felsők és táskák készítéséhez, ezért nem árthat átnézni kínálatunkat, hiszen folyamatosan akciókkal várjuk vásárlóinkat. Nyári fonalainkon kívül kapható még téli fonal, babafonal, színátmenetes fonal, amigurumi fonal, illetve kötőtű és horgolótű is. Amennyiben önt is érdekelnék ezek, mindenképp keresse fel weboldalunkat az akciosfonal.hu-t.

Nyári fonalak széles kínálata várja önt az akciosfonal.hu weboldalon méghozzá megfizethető áron. A Catania aranysárga fonal 100% pamutból készült, kötéshez és horgoláshoz egyaránt megfelelő lehet. A fonal akár kombinálható a Catania Denim fonalaival is, így egy modern, színátmenetes kombinációt kaphat. A fonal hosszúsága 125 méter, súlya pedig 50 gramm. A Fettuccia burgundi fonal egy kiváló 100% akrilból készült nyári szalagfonal, amely finom vastagságú, ezért 3-as kötőtű ajánlott hozzá. A fonal 150 méter hosszú és vörös színű. Az Onice Viscose barna-krém és színű fonal 100% viszkózból készült. A fonal 60 méter hosszú 50 gramm súlyú. A fonal vastagsága nagyon finom, ezért 3-as tűméret ajánlott hozzá.

A Piuma sárga-narancs fonal 100% poliamid anyagból készült. A fonal 250 méter hosszú és 50 gramm súlyú a fonal vastagsága 2-es, vagyis nagyon finom, ezért egy 3-as tű vásárlása ajánlott. A Sally kekibarna 47% pamutból, 47% akrilból és 6% elasztánból készült, így ez egy tökéletes nyári fonal. Amennyiben bővebb információkat szeretne megtudni ezekről a kiváló fonalakról, érdemes lehet fellátogatni weboldalunkat az akciosfonal.hu-t, és itt megtalálhatja a teljes kínálatot is. Ha kérdéseket szeretne feltenni nekünk, ezt bátran megteheti, csak forduljon ügyfélszolgálatunkhoz a 30 725 1550 telefonszámon, vagy küldjön e-mailt a vevoszolgalat@akciosfonal.hu e-mail címre.


hunprobalazs