Nyári kaland felnőtteknek és gyerekeknek

Magyarország is bővelkedik nagyon jó szabadidős helyekkel, ahová a gyerekeket el lehet vinni. A játszótér, a mozi egy idő után unalmas lesz, otthon ülni pedig a legrosszabb dolog a nyári szünetben.  Hová lehet menni, hogy az egész család jól érezze magát? Például Zalaszabariba.

A zalaszabari kalandpark, a Kalandozoo egy összetett szórakozást nyújtó létesítmény. Van itt minden, amit el lehet képzelni egy kalandparkban. Izgalmas mászóhelyek, változatos kalandpályák, állatok, játékok. Nem csak a gyerekek számára nagy élmény, de a felnőtek is megtalálják a szintjüknek megfelelő játékokat és az egész család jól tud szórakozni, senki nem fog unatkozni.  Anyagi tekintetben olcsónak mondható, hiszen már valamivel több, mint 1000 forintért megkapjuk a belépőt, az extrák, mint például óriáshinta, futószáras lovaglás, Kis-Balaton Túra vezetővel kicsivel borsosabb áron kaphatók, de ezek megvétele nélkül is teljesíthető a kalandpálya és látogatható a kilátó. Jó dolog, hogy üdülési csekkel is lehet fizetni, ám a technika még várat magára, ugyanis nem lehet bankkártyával fizetni.

A kalandpark egyik nagy attrakciója a kötélpálya, mely kiemelkedő a műfajában. Ez egy kétszintes, már látványra is kalandos építmény, amit kizárólag védőfelszerelésben lehet használni.  Nem csak mászni lehet, de ugrálni is. Több trambulin található a park területén. Az egyik ilyen berendezés a 8×4 méteres, osztott zónás ugráló és van egy 4,2 méter átmérőjű, hatalmas trambulin is, amin szinte a repülés élményét lehet átélni. Így van ez az óriáshintával, ami a szabadesést adja át. De ezen kívül van lehetőség többek között lézerharcra is. A kicsiknek van állatsimogató, egyszerű játszótér és az íjászkodást is ki lehet próbálni.


hunprobalazs