Nyugodt alvást biztosító ágynemű!

Az Otthonkomfort ágynemű kínálatában rengeteg típusú ágynemű közül válogathat, ráadásul 10.000 Ft értékű vásárlás esetén webáruházunk a házhozszállítás költségeit is elengedi önnek. Az ágyneműk kiválasztásánál mindenképpen érdemes figyelembe venni az évszakokat, hiszen kínálatunkban találhat nyári valamint téli ágynemű huzatokat is.

Ágynemű készletünkön minden kedves vásárló kedvére válogathat a krepp, flanel, pamut szatén valamint pamutvászon ágyneműk között, ezekben viszont van egy közös tulajdonság: mindannyian nyugodt és kényelmes alvást biztosítanak. A krepp ágyneműk formatartóak, vasalást egyáltalán nem igényelnek, megtartják színüket, valamint kezelésük is könnyű. Nyári időszakra ez a típusú ágynemű tökéletes lehet. A flanel ágyneműk igazi retró stílusúak, és finom bolyhos pamutból készülnek. Nedvszívó hatásukkal kellemesek lehetnek a bőrnek, ráadásul megakadályozza az izzadást is. Őszi és téli időszakra ez a flanel ágynemű lehet a megoldás, kifejezetten fázósaknak. Pamut szatén ágyneműink selymes puha anyagból készültek, hőségben igazi megváltást jelenthetnek.

Aki ezt a pamut szatén ágyneműt használja biztosan nem fog csalódni, hiszen akár mind a négy évszakban használható, bőrbarát, rendkívül jól szellőzik, allergiásoknak is jó megoldás lehet, valamint elektrosztatikusan sem töltődik fel. Amennyiben többet szeretne megtudni ágyneműinkről és megtekintené a teljes készletet, látogassa fel az otthonkomfort.hu-t. Kérdések felmerülése esetén vegye fel a kapcsolatot bátran ügyfélszolgálatunkkal az info@otthonkomfort.hu e-mail címre írva, vagy tárcsázza a +36 70 342 8886 telefonszámot. Válassza az Otthonkomfort minőségi, kedvezményes árú ágyneműit a kényelmes és nyugodt alvás érdekében!


hunprobalazs