Ön hallott már az emlékoldalról?

Sokaknak sajnos ismerős lehet az érzés, amikor egy elhunyt szerettünk emlékét akarjuk felidézni. Az elhunyttal közösen átélt élmények, a kalandok, az ünneplések mind olyan fontos momentumok az életben, amikre mindig akarunk emlékezni.

Az emlékoldal segít nekünk abban, hogy ne halványuljon el az elhunyt szerettünk emléke és bármikor felidézhessük azokat, a közös fotók alapján. Az online szerkeszthető emlékoldal lehetőséget kínál arra, hogy fotókat töltsünk fel a hozzátartozóinkról, a sírhelyről, megadhatunk adatokat, egyéni információkat is. Írhatunk személyes megemlékezést vagy választhatunk a rendszerben található idézetek közül. A rendszer úgy működik, hogy megvásároljuk a Lapidaris Követ, amit az elhunyt síremlékén helyezünk el. A Kő tartalmaz egy NFC chipet, ami vízálló és ellenáll a szélsőséges időjárási viszonyoknak. A Kőhöz kacsolódik a lapidaris.com weboldalon elérhető emlékoldal, ami azonnal megnyílik, ha egy kommunikációra alkalmas készüléket érintünk hozzá. A rendszer akkor is használható, ha nincs NFC-vel ellátott készülékünk, ekkor a Kőről leolvasható link beírásával nyitható meg az online felület.

Minden nyughelyhez elegendő egy Lapidaris Kő, mivel egy Kőhöz több, a sírhelyben örök nyugalomra helyezett elhunyt emlékoldala is tartozhat. A Lapidaris Kő lehetővé teszi az olyan síremlékek megtalálását, az okostelefonok segítségével, GPS koordináták alapján, melyeknek nem ismerjük a pontos helyét. Ezáltal felkutathatjuk az elhunyt távoli rokonok, régi kedves ismerősök sírhelyét és megemlékezhetünk róluk. Az emlékek által tovább él bennünk az elvesztett szeretett személy és bármikor felidézhetjük a közös pillanatokat. Látogasson el Ön is a lapidaris.com weboldalra, és ha kérdése lenne, írjon emailt az info@lapidaris.com email címre.


hunprobalazs