Örökrózsa, akár a filmekben

Aki, látott már örökrózsát, netán olyan szerencsés volt, hogy megajándékozták vele, az valószínűleg tisztában van vele, hogy milyen elegáns, időtlen látványt nyújt a búrába zárt örökrózsa. Nem csoda, hogy a filmvásznon is számtalanszor láthattuk.

Örökrózsa említésekor sokan a Kishercegben vagy a Szépség és a szörnyeteg című filmekben látott örökrózsákra gondolnak. A Szépség és a szörnyetegben a szirmok egyre csak hullanak, a rózsa pedig veszít szépségéből. Az örök rózsával ez nem igazán történhet meg, mivel ez a rózsa valóban hosszú időre, akár évekre is szól, így hosszú ideig tündököl a búrában. A búra nem csak dísz, hanem haszna is van, még pedig védi a rózsát a külső környezeti hatásoktól, hogy minél tovább gyönyörködhessen benne a megajándékozott. A bura igazán esztétikus látványt nyújt, ám ettől függetlenül választhat hozzá más fajta tartót, például üveg kocka dobozt vagy üveg szívet is. Ez a típusú örök rózsa még illatozik is. Az örök rózsa egy nem mindennapi ajándék, ami őszinte érzelmeket fejez ki.

A vörös rózsa már évszázadok óta az örök szerelem és a szenvedély jelképe. Ettől függetlenül természetesen más alkalom kapcsán is ajándékozhat örök rózsát. Ilyen például a névnap, születésnap, diplomaosztó, anyák napja, de akár olyan különleges alkalommal is meglepheti a szeretett nőt egy örök rózsával. Ugyanakkor búcsúztatóra is megfelelő, hiszen eleganciájával a mély fájdalmat és az együtt érzést egyaránt ki lehet fejezni. Az örök rózsa nem hervad el, ahogy az emlékek sem fakulnak meg. Egy szóval bármilyen alkalomról is legyen szó, az örökrózsa tökéletes ajándék. Érdemes ellátogatni a leterniterose.hu weboldalra, ahol nem csak bővebb információkhoz juthat, de megtekintheti a csodaszép örökrózsák széles választékát is!


hunprobalazs