Orrvadászat társasjáték kedvező áron

Bizonyára minden szülő törekszik arra, hogy a gyermekének olyan játékot vásároljon, amelynek fejlesztő hatása van. A társasjátékoknak pozitív hatásai vannak a gyermekre nézve, és emellett a legfontosabb, hogy előszeretettel játszadoznak vele. Azonban a vásárlás során érdemes megfigyelni a játék minőségét is, mivel az üzletekben, webáruházakban hatalmas választék van.

Orrvadászat társasjáték a gyermekek kedvenc játéka, hiszen a segítségével fantasztikusan tudnak szórakozni. Az orrvadászat nevű társasjátékot arckitaláló játéknak is szokták nevezni. A játékosoknak az a feladatuk, hogy különböző arcokat helyezzenek magukra, ezt követően eldöntendő kérdéseket kell feltegyenek a társaiknak. Minden játékosnak célja, hogy elkerülje a röffentőt, ezért érdemes kizárólag igen válaszokat adni. Természetesen a játék végén az lesz a győztes, akinek leghamarabb összegyűlik három darab kártya. A társasjáték doboza tartalmaz 38 darab kiváló minőségű orrvadász kártyát, két darab dupla oldalas arc ellenőrző kártyát, egy hangot adó röffentőt, valamint egy előkészülő- és egy szabálykártyát.

Az orrvadászat nevű társasjátékkal a gyermekek 6 éves kortól játszadozhatnak, és a játék során 2-8 játékos szórakozhat egyszerre. Látogasson el a www.jatek-webaruhaz.hu weboldalra, hogy kedvező áron megvásárolhassa gyermekének ezt a fergeteges társasjátékot. Rendelje meg webáruházunkból a játék szettet, mivel minőségileg első osztályú, és fejlesztő hatása van. A megrendelt csomagokat a DPD futárszolgálat gyors és ügyes munkájának köszönhetően 1-3 munkanapon belül a megadott címre szállítjuk. Kérdéseire válaszolunk, ha tárcsázza a +36 70 64 96 396 telefonszámot, vagy, ha üzenetet küld az info@jatek-webaruhaz.hu e-mail címre.


hunprobalazs