Őszi és téli trendtippek a férfiaknak is!

Mesés barna harmónia! Talán a barna szín önmagában visszafogottnak tűnik, ám kitűnően alkalmas a fekete és a fehér fűszerezésére. Ez a szett ugyanis egyszerre elegáns, mégis csak úgy vonzza a tekinteteket. Egy barna kabát és a cipő tökéletes árnyalatharmóniája már messziről is azt sugallja majd, hogy tudatos összeválogatásról van szó, ami mindenképpen egy igényes férfi benyomását kelti.

[adsense_id=”1″]

A tornacipő még mindig divat. Ha mindig is arról álmodtál arról, hogy szuperkényelmes lábbeliben intézd még a legkomolyabb teendőket is, akkor a 2013-as őszi-téli divat kiváló alkalmat teremt erre, mivel a visszafogott színű és fazonú tornacipődet gyakorlatilag bármilyen szetthez bátran viselheted. Persze nem a nyolcvanas évek vastag talpú, neon árnyalatú csukáira kell gondolni, melyek minden lépésnél gumiszerűen csikorgó hangot adnak, hanem egy elegáns, szolid darabra.

Őszi férfi trendtippek

Őszi férfi trendtippek

Az etno él és élni is fog! Az üzletek polcait nézegetve talán már a nyári kollekció idején is észrevetted, hogy főszerep jutott a népes, vagy más néven etno mintáknak. Ezek a ruhadarabokon és a kiegészítőkön egyaránt visszaköszönhetnek a férfi divatban épp úgy, mint a női divatban. Ha egyelőre még csak most barátkozol velük, akkor érdemes elsőre egy könnyen variálható darabot, például egy sálat választanod. Később jöhet a csatos cipő, a garbó és a kalap, ami már az igazi divatdiktátoroknak való.

Nagy mellénnyel bármilyen szettet fel tudsz dobni! A mellény egy rendkívül praktikus, kreatív darab, hiszen egy másodperc alatt magadra kaphatod, bármilyen zakó vagy pulóver fölött lazán elfér, ráadásul kellemesen melegíti is a derekad a hidegebb őszi napokon. Ebben az évben ez a darab is átlépi a sportos stílus határait, hiszen akár öltönnyel is nyugodtan kombinálhatod mellényed, de vigyázz, mert nem mindegy, hogy milyen színt és fazon mellett döntesz.


hunprobalazs