Öt tuti tipp, hogyan tedd tönkre a párkapcsolatodat

Legyél mindennel elégedetlen, amit a párod tesz! Semmit nem csinál jól. Nem jól mossa el az edényt, otthagyja a porcikákat az ágy alatt. Lehetőleg látványosan javítsd ki a hibáit, és például takaríts ki utána!

Ajándékot ad neked? Tehetsz róla, hogy neked pont az nem tetszik? Persze, hogy dühös leszel, hogy egy vagyont költött arra a vacakra. Mondd el neki, hogy milyen figyelmetlen, mert halvány fogalma sincs, hogy neked mire lenne szükséged.

Kritizáld!

Nem elég, ha magadban füstölögsz amiatt, hogy milyen béna, mondd is el neki! Különben honnan tudná, hogy mi a véleményed róla? Lehetőleg hosszú, többszörösen összetett mondatokban, minimum 15 perc terjedelemben sorold fel neki, hol, mikor, mit rontott el az elmúlt öt évben. És persze szidd a családját is, hasonlítsd össze az anyjával/apjával. Van a kritikának fejlettebb változta is, azoknak ajánlom, akiknek fekete öve van passzív agresszióból. Apró, finom jelzések. Reggel indulás előtt mérd végig, és finoman biggyeszd le a szádat! Jobb ha tudja, hogy te látod ugyan, hogy nem harmonizálnak a színek, de nem szólsz.

Tudj mindent jobban!

Ha férfi vagy, érts jobban a gyerekneveléshez! A te anyád, bezzeg jobban csinálta, és anyuka is megmondta, hogyan kell elaltatni azt a gyereket. Ha nő vagy, tudd jobban, hogyan kellett volna viselkednie annak a szerencsétlennek az adott munkahelyi konfliktusban. Okoskodj, és mondd meg a tutit! Ha ügyesebb vagy, már nem is kell megszólalnod, elég, ha csak nézel szomorúan, vagy éppen forgatod a szemedet.

Büntesd őt szexmegvonással!

Ez főleg női fegyver. Ne feküdj le vele, mert olyan fáradt vagy, és fáj a fejed. Különben sem érdemli meg az a gazember, mert egész nap az ő büdös kölkére vigyáztál, nyúzott vagy, és még szex is… Na ne! Különben is állandóan veszekszik veled. Most aztán jól megbüntetheted. Így jár, ha nem teljesíti a kéréseidet. Hadd könyörögjön!

Idegeskedj a kapcsolatotok jövője miatt!

A legjobb, ha féltékenykedsz. Az biztos befutó. Lehetőleg menj el a pároddal egy céges rendezvényre, és nézd végig a munkatársait, majd hazafelé kínozd azzal, hogy nézett rá Jolánka vagy Pista. De még jobb, ha naponta megkérdezed tőle, hogy biztosan szeret-e még. Lehetőleg akkor tedd ezt, amikor fáradtan hazajön a munkából. Ha ráérsz, akkor pedig elevenítsd fel, milyen lelkes volt az első hetekben, most bezzeg feléd se néz, biztosan nem is szeret már. Ha lehet, rendezz emiatt jelenetet!

Ha ezek közül akár csak egyet is elég következetesen csinálsz, hónapok alatt eléred a kívánt hatást. Akkor aztán egyedül ünnepelheted, hogy megint bebizonyosodott az a tételed, hogy a férfiak/nők valóban szemetek.


hunprobalazs