Ötletkavalkádok nyárra

Túl szürkének tűnik otthonunk? Itt az ideje néhány kreatív és egyedi megoldással feldobnunk. És persze, ha ez még olcsó is, akkor duplán jól járunk. Sok sajátnevelésű fűszernövényt tartunk otthon. Jelölésükre alkalmas, ha a legközelebbi dísznövénykertészetben vásárolunk pár cserépedényt, táblafestékbe alámerítjük, arra azonban ügyelni kell, hogy nem teljesen.

[wp_ad_camp_1]

Fontos, hogy a terrakotta színből is maradjon valami, majd folyékony krétával ráírhatjuk, hogy mit is tárol a cserép. Amellett, hogy információkat közölnek, ha sokat egymás mellé teszünk, ezekből a cserepekből gyönyörű dekorációs elemekké tudnak válni a kertben, vagy a teraszra kihelyezve.

Sokszor érezhetjük azt, hogy a pozsgások a világ leghálásabb növényei. Kevés víz, sok napfény és már duzzadnak is az erőtől. Vannak kicsi, nagy és mini méretben is. Ha mininövények beültetését helyezzük kilátásba érdemes megfogadni a következőket: Merőkanálba nyomkodjunk földet, majd ültessük bele a pozsgásnövényt, és így lógassuk le egy szögről. Elképesztő hangulatot teremthetnek a lakásba.

Sokféle lehetőség létezik a lakások díszítésére, festett cserepektől kezdve határ a csillagos ég. Fontos, hogy esztétikusan díszítsünk, ne essünk túlzásokba és érezzük jól magunkat a környezetben, amit teremtünk magunknak.


hunprobalazs