Páncélszekrény otthoni célra

Talán furcsán hangzik, hogy valaki otthonra beszerez egy páncélszekrényt, pedig egyáltalán nem badarság. Természetesen nem olyan páncélszekrényeket kell elképzelni, mint amiket a bankok is használnak, hanem jóval kisebbeket, melyekhez elérhető árakon lehet hozzájutni.

Páncélszekrény hallatán a többség bankok szobányi trezorjára gondol. Holott manapság gyakorlatilag mindenféle méretben lehet páncélszekrényt vásárolni, ezért az sem ritka, sőt egyre gyakoribb, hogy otthonra vásárolnak páncélszekrényt. Mielőtt még azt gondolná, hogy a felső tízezer engedheti meg magának ezt a luxust, akik milliókat rejtenek a páncélszekrénybe, ez egyáltalán nem igaz, ugyanis a páncélszekrénybe ékszereket és fontosabb dokumentumokat is lehet rejteni. Ha a betörőnek sikerül bejutni a lakásba, akkor gyakorlatilag semmi sem állíthatja meg, hogy kifossza a lakókat és értékeiket elvigye. Egy betörés abban az esetben is trauma és hosszú ideig álmatlan éjszakákat okoz, ha a betörés idején senki sem tartózkodott a lakásban. Különösen fájdalmas a betörés, ha olyan értéket vittek el, ami a lakónak fontos volt, például egy kedves rokontól örökölt ékszert.

A páncélszekrényben akkor is biztonságban lesznek értékei, ha a betörőknek sikerül bejutni a lakásba. Bár a filmekben könnyedén feszítik fel a páncélszekrényeket és viszik el tartalmuk, azonban ez csak amolyan hollywoodi fogás, ugyanis a valóságban egy páncélszekrény feltörése még egy profinak is komoly fejtörést okoz. Tehát nem túlzás kijelenteni, hogy a páncélszekrények magas védelmi szintet garantálnak. Ha Ön is szeretne páncélszekrényt beszerezni, akkor annak legjobb módja, ha ellátogat a banktechsafe.hu webáruházba és megtekinti a széleskörű kínálatot!


hunprobalazs