Parfumcenter.hu – Legyen Öné a világ 5 legjobb parfümjének egyike

A parfüm viselése ma már szinte kötelezővé vált nem csak a jeles alkalmakkor, de a mindennapokban is. Eleganciát és igényességet kölcsönözz a viselőjének.

Nina Ricci a parfumcenter.hu webáruházban nagy választékkal várja minden kedves vásárlónkat. Amennyiben szeretne egy minőséges és márkás parfümöt, akkor a legjobb helyen jár. A honlapunkon csakis kizárólag eredeti parfümöket értékesítünk, melyeket megvásárlás eseten eredeti gyári csomagolásban kézbesítünk házhoz. Az első Nina Ricci parfüm 1948-ban jelent meg, L’Air du Temp, vagyis Az idők szava névre keresztelve. Az akkori háborús időszak utáni örömre és derűlátásra akarta felhívni az emberek figyelmét. Az üvegcsén kettő galambpár látható, amely a békét és a harmóniát szimbolizálja. Ehhez a különleges üveghez, egy igazán különleges illat dukál. Nem véletlenül ért el ekkora sikereket, hiszen kizárólag csak természetes alapanyagokból készült, amely áltál minden egyes jegy szikrázóan elkülönül egymástól.

Ezzel parfümmel az volt a célja a tervezőnek, hogy mindenképp felfigyeljünk a viselőjére. A megjelenése óta, ma már több változata is kapható, mint pl. a L’Air du Temps eau de toilette vagy a Couture névre keresztelt parfüm, amely az eredeti illat 60. évfordulójának alkalmából készült. Nina Ricci első parfümjének sikere, megjelenése óta töretlen, és állandó toplistás a világ öt vezető parfümje között. Amennyiben Ön is szeretné kipróbálni ezt az igazán különleges illatot, akkor kattintson a www.parfumcneter.hu weboldalunkra. A webshopunkból pár kattintás által könnyedén megvásárolhatja. A megvásárolt terméket 1-3 munkanapon belül az egész ország területére kiszállítjuk. Forduljon hozzánk bizalommal, nálunk a minőség garantált!


hunprobalazs