Párizsi városlátogatás – Lenyűgöző út a Európa egyik legszebb fővárosába!

Párizs az egyik legnépszerűbb város, nem csak Európában, hanem az egész világon. Párizsban mindenki megtalálja azt, ami érdekli, amit szívesen megtekint. Higgye el, az itt töltött napok felejthetetlen emlékek lesznek!

Párizsi városlátogatás során nem érdemes kihagyni olyan nevezetességeket, mint a Mi Asszonyunk templom, vagy közismertebb nevén Notre-Dame. Nem rég az egész világ izgult érte és visszafojtott lélegzettel nézte, hogy a tűz martalékává válik-e a világ egyik legjelentősebb vallási építménye vagy sikerül megmenteni. Azóta tudjuk, hogy sikerült megmenteni, így továbbra is érdemes megtekinteni. A Notre-Dame hatalmas méreteivel lenyűgözi az embereket. Hozzá hasonló jelentős építészeti remekmű az Eiffel-torony, mely meglehetősen megosztja a közvéleményt, így van, aki „Csúfságnak”, más „Öreg Hölgynek” nevezi. Egy valami, azonban biztos, az Eiffel-torony mára Párizs egyik jelképévé vált. Rengeteg turista szeretné megtekinteni az Eiffel-tornyot és fotozkodni úgy, hogy a háttérben van.

Aki a művészetek és a történelem után érdeklődik, annak mindenképp érdemes ellátogatni a világhírű Louvre-ba, mely felveszi a versenyt, akár a Vatikáni Múzeummal is. Évek óta a Louvre számít a leglátogatottabb múzeumnak, a világ minden pontjáról özönlenek ide a turisták. A Louvre ad helyet a világ talán leghíresebb festményének a Leonardo da Vinci által készített Mona Lisa-nak. Akár napestig sorolhatnánk az okokat, hogy miért éri meg a csodálatos francia fővárosba ellátogatni, de az a legegyszerűbb, ha saját szemével tekinti meg! Bővebb információkért érdemes ellátogatni a varavilag.hu weboldalra és tájékozódni! Párizsból biztosan kellemes élményekkel fog hazatérni!


hunprobalazs