Pendrive rendelés olcsón!

Webáruházunkban, az xxldvd.eu-n több mint 50 különböző stílusú, méretű, kapacitású, illetve színű pendrive közül válogathat, amelyek mind magas minőségűek, ezért ha ön is adatokat szeretne szállítani, legyen az film, kép, dokumentum vagy zene, akkor jó helyen jár weboldalunkon, hiszen itt mindenki megtalálhatja a neki mefelelő pendrive-ot.

Pendrive rendelés ilyen alacsony áron csakis az xxldvd.eu weboldalon érhető el. A kiseb, 8 GB-s pendrive-okat áltlában képekhez és dokumentumokhoz szokták használni, míg a nagyobb kapacitású darabokat, mint például a 32 vagy 64 GB-os pendrive, filmek tárolására és szállítására szokták használni. Persze kaphatóak 128, illetve 256 GB-os darabok is, de ezek igen drágák, és nem is minden esetben lehet kihasználni őket. Pendrive kínálatunkban minden kedves vásárló kedvére válogathat a Kingston, Maxell, Sandisk, MediaRange és még oks más márka között, amelyek mind nagyon magas minőségűek, ezért bátran válogathat ezek között, garantáltan elégedett lesz választásával.

Pendrive

Pendrive

A Kingston Pendrive DataTraveler101 egy 8 GB-os darab, amely piros színű és külső burkolata műanyagból, illetve fémből készült. A pendrive kupak nélküli dizájnnal rendelkezik, támogatja a Windows 8/7/XP operációs rendszereket, illetve a Mac-et és a Linux-ot is. Webáruházunk erre a termékre 1 éves garanciát vállal. Amennyiben a továbbiakban is szeretne többet megtudni a pendrive-okról és az árakról, akkor mindenképpen keresse fel weboldalunkat az xxldvd.eu-t, és itt megtalálhatja a teljes pendrive kínálatot is. Ha kérdéseket szeretne feltenni nekünk a pendrive-okkal kapcsolatban, akkor ezt is megteheti csak fel kell vennie a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az xxldvd@xxldvd.eu e-mail címen, vagy tárcsázhatja a +36 30 251 8713 telefonszámot is.


hunprobalazs