Pick Pack Pont – az egyszerű megoldás

Nincs ideje egész nap az interneten megrendelt csomagjára várni? A munkahelyére nem kérheti a csomagot? Esetleg csak nem szereti, ha azt kell lesni, hogy vajon mikor érkezik majd a futár? Mindezekre egyszerű a megoldás. Válassza Ön is a Pick Pack Pont szolgáltatást! Ennek segítségével Ön is akkor veszi fel a megrendelt csomagját, amikor csak akarja, ráadásul így fizetnie is kevesebbet kell, mintha a futárszolgálatot választaná.

Az MXP PP – Pick Pack Pont az, amire Önnek is szüksége van, amennyiben nem szeretne, vagy nem tud egész nap a futárra várni. A Pick Pack Pont ugyanis egy olyan hely, ahová Ön is bármikor kérheti az interneten megrendelt csomagját. Az ország számos pontja közül választhatja ki azt, amelyik a leginkább megfelel majd Önnek. Átvevő helyeinket a forgalmasabb területeken állítottuk fel, ezért szinte biztos, hogy talál olyat, amelyik vagy a közelében van, vagy szinte minden nap elmegy mellette. Nincs ideje a csomag megérkezésének a napján átvenni azt? Semmi probléma. A Pick Pack Pontban Önnek 5+5 nap áll a rendelkezésére ahhoz, hogy felvegye a csomagját, amelyért készpénzzel vagy bankkártyával is fizethet. Ez a megfelelő megoldás akkor is, ha fontos Önnek a környezet, hiszen a futárszolgálat mellőzésével Ön is jelentős mennyiségű széndioxid-kibocsátást spórolhat meg.

Amennyiben tehát Ön sem várakozna, inkább elmenne a csomagjáért az Önnek megfelelő időben, akkor válasszon egy Önnek megfelelő Pick Pack Pontot a csomagja megérkezése helyéül! Bármilyen probléma vagy kérdés esetén, keresse ügyfélszolgálatosainkat a pickpackpont@mixpakk.hu e-mail címen vagy a +36 1 803 6300-ás telefonszámon! Az Önhöz legközelebb eső Pick Pack Pont megtalálásához böngéssze át weboldalunkat, a www.pickpackpont.hu-t, ahol a már megrendelt csomag útját is nyomon tudja majd követni!


hunprobalazs