Plasztikkártya, az új névjegykártya

A fejlesztések az élet majdhogy nem minden területét érintik, ennek egyik ékes bizonyítéka, hogy ma már a névjegykártyák sem az egykori papír alapú, kis fecnire emlékeztető lapocskák, hanem modern plasztikkártyák.

Plasztikkártya által biztos lehet benne, hogy ügyfelei, üzleti partnerei meg fogják jegyezni. A plasztikkártya modern, nem mindennapi és rendelkezik a névjegykártyák időtlen eleganciájával. Nehéz komolyan venni egy olyan üzletembert, aki nem rendelkezik névjegykártyával. A névjegykártya az üzletember megjelenéséhez hozzátartozik, akárcsak az aktatáska. A plasztikkártya a névjegykártya egy modernebb verziója, amit teljesen személyre szabhat saját szájíze szerint. Gyakran mondják, hogy egy értékesítő nem is a terméket, hanem saját magát, saját személyiségét adja el. Ez minden üzletemberre igaz. Nem könnyű kitűnni a tömegből, azonban a plasztikkártya is egy módja ennek. Gondolhatnánk, hogy a plasztikkártya csak egy felesleges flanc, amire semmi szükség és nem tud többet, mint egy átlagos névjegykártya.

A plasztikkártya teljesen személyre szabható. Megválasztható a kártya vastagságát, színét, hogy felülete fényes vagy matt legyen-e. Továbbá a plasztikkártya tartalmazhat olyan extrákat, mint a dombor nyomás, QR kód, mágnescsík vagy lekaparható réteg. Egy szóval egy olyan plasztikkártyát nyújthat át az ügyfeleknek, ami teljes mértékben az Ön személyiségét mutatja. Ha minél előbb szüksége van a kártyára, akkor kérhet expressz gyártást, aminek köszönhetően 24 órás vagy 3-5 munkanapos gyártással megérkezik oda, ahová rendeli. Ha bővebb információkra van szüksége vagy szeretne ajánlatot kérni, akkor látogasson el a plasztikgyar.hu weboldalra és tekintse meg a kínálatot!


hunprobalazs