Próbáld ki a mécsesmasszázs és testbonbon kényeztetését!

Különösen téli időszakban és az után egy kellemes feltöltődés mindenkinek jól esik, pláne, ha a testünket eközben meleg masszázsolajjal kényeztetik. A páratlan hatású mécsesmasszázs és a hozzá kapcsolódó testbonbon nem csak luxus kényeztetést ad, de emellett még bársonyossá is varázsolja a bőrt és kiegyensúlyozottá teszi a lelket.

[adsense_id=”1″]

A mécsesmasszázsos kezelés különlegességét leginkább a masszázshoz felhasznált, szobahőmérsékleten szilárd halmazállapotú, és teljesen természetes növényi masszázsolajnak köszönheti. Annak érdekében, hogy kis porcelánkanna finom illatú tartalma kellemesen meleg, folyékony masszázsolajjá váljon, először is meg kell gyújtani, mint egy gyertyát. Kis idő elteltével máris folyékony olajként használható a kényeztető masszázshoz, és egyben kellemes illatot is varázsol a masszázshelyiségben, amivel tovább fokozva a wellness élményt.

Az ilyen jellegű, meleg masszázsolajak jelenleg négy különböző illatban és összetételben választhatóak. Ha felkeresel egy masszázsszalont, akkor választhatod az energetizáló vaníliát, a bőrpuhító vad gyümölcs keveréket, a regeneráló rózsát vagy épp a bőrtápláló argánolajat. Egyedülálló összetételüknek és a meleg szinergiájuknak hála az aktív hatóanyagok sokkal könnyebben szívódnak fel a masszázs során, mint más olajok, így a hatásuk is sokkal látványosabb lesz.

Az ilyen kezeléshez kapcsolódó testbonbonok összetevői és azok állaga megegyezik a mécsesekével. Ebben a formában viszont akár haza is viheti a vendég az illatos, bőrpuhító és bőrvédő hatású testápolót, azt így otthon is bármikor lehet használni. A bonbon használata különösen fürdés vagy tusolás után ajánlott, amikor az a bőr melegétől felolvad, és ezáltal egy vékony filmréteget képez. A testbonbonok úgyszintén a fent említett négy illatban választhatóak.


hunprobalazs