Proenzi – Az ízületek védelméért!

Az ízületi kopás amolyan népbetegségnek számít. Számtalan ember életét keseríti meg nap, mint nap. Az ízületek kopása elsősorban az idősebb korosztályt érinti, ugyanakkor fiatalkorban is jelentkezhet. Éppen ezért nagyon fontos gondoskodni az ízületek megfelelő védelméről.

Proenzi – Nagyon sok idősember panaszkodik ízületi fájdalmakra. Nem csoda, hisz negyven éves kor felett nagyon gyakori az ízületi fájdalom és az ezt okozó ízületi kopás. Ha a csontok közti kipárnázott porc el kezd kopni, akkor a csontok dörzsölni kezdik az ízületek szélét, ami igen gazdag a fájdalmat érzékelő idegvégződésekben. Tehát a páciens nagyon komoly fájdalmakat tapasztal. Sokan nincsenek vele tisztában, de jobb tudni, hogy az úgy nevezett üvegporc, mely az ízületben található meg, növekedés befejeztével éri el a maximumát. Ettől kezdve kizárólag csak csökkenésre képes. Viszont van megoldás, így nem kell együtt élni az állandó fájdalommal. A Proenzi 3 Intensive komplex ízületi készítmény hatásos segítséget jelent az ízületi fájdalommal szemben.

A Proenzi 3 Intensive komplex ízületi készítmény az egyik leghatásosabb módszer az ízületi kopással szemben. A termék egyik legnagyobb előnye, hogy hosszútávú hatással rendelkezik, tehát akár 2-3 hónapon keresztül is érezhető egy kúrát követően a termék hatása. A készítmény összetevői közt említhetjük a kondroitin-szulfátot, II. típusú kollagént és glükózamin-szulfátot, melyek az ízületi porcot alkotó alkotóelemek. Ha Ön is ízületi fájdalomtól szenved, akkor érdemes kipróbálni a Proenzi 3 Intensive komplex ízületi készítményt, hamar érezni fogja a változást! Ha szeretné megvásárolni a Proenzi 3 Intensive komplex ízületi készítményt, akkor érdemes ellátogatni a wavita.hu webáruházba!


hunprobalazs