Pvc függöny a legjobb áron!

Széles pvc függöny kínálatunkban a thermonet-trade.hu weboldalon találni átlátszó standard bordázott pvc szalagfüggönyt, fagyálló pvc függönyt, antisztatikus pvc függönyt, tűzálló pvc függönyt, valamint uv szűrő hegesztőfüggönyt is, tehát érdemes szétnézni nálunk ha ön is ipari célokra keresne pvc függönyt, hiszen nálunk biztosan megtalálja majd amit keres.

Pvc függöny kapható igazán alacsony áron csakis a thermonet-trade.hu weboldalon, ráadásul itt egyedi árajánlat kérésre is lehetőség van. Rendeljen tőlünk pvc függönyt, hiszen garanciát vállalunk minden termékre és a kiszállítást is díjtalanul intézzük el. Az átlátszó standard bordázott PVC szalagfüggöny szuper megoldást kínál olyan helyen, ahol a PVC szalagfüggöny nagy terhelésnek van kitéve a targoncaforgalom miatt. A zsugorfóliázott áruk szállítása esetén is zseniális megoldás a bordázott PVC szalag, mivel kevésbé tapad az árukhoz. A bordázott szalagok anyaguk miatt erősebbek és stapabíróbbak, mint a normál szalagok, így élettartamuk is sokkal hosszabb ideig tart, ezért megéri ezeket választani.

Amennyiben kérdései lennének a függönyökkel, a fizetési módokkal, a kiszállítással vagy az árakkal kapcsolatban, akkor ezekkel a kérdésekkel bátran forduljon hozzánk, csak vegye fel a kapcsolatot barátságos ügyfélszolgálatunkkal a +36 30 9076 177 telefonszámot tárcsázva, vagy küldjön e-mailt az info@thermonet-trade.hu e-mail címre és itt egyetlen kérdése sem marad majd válasz nélkül, hiszen kollégáink minden kedves érdeklődő rendelkezésére állnak. Ha több információt és részletet tudna meg a pvc szalagfüggönyökről vagy megtekintené a függönyök képeit és esetleg árajánlatot kérne, akkor nem kell mást tennie, mint felkeresni weboldalunkat, a thermonet-trade.hu-t és itt mindent megtudhat cégünkről és megtekintheti a teljes kínálatot is.


hunprobalazs