R-Keresztúr Autósiskola Zugló

Szerezd meg „B” illetve „A” kategóriás vezetői engedélyed, egy magas színvonalú oktatást nyújtó autóiskolában, ahol a mély és alapos ismeretek elsajátítása után, egy sikeres vizsgaeredményt tudhatsz majd a magadénak.

Az R-Keresztúr Autósiskola Zugló, több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezik, és korszerű szolgáltatást nyújt, mindazok számára, akik autós vagy motoros jogosítványt kívánnak megszerezni. Autóiskolánk folyamatosan fejlődik, és tevékenységi körét töretlenül szélesíti. Nálunk a tanulni vágyókat, korszerű tantermek várják, melyekben megtalálható minden, ami az oktatáshoz szükséges. Ezenkívül több korszerű járművel rendelkezünk, a tanulói igények teljes körű kielégítése érdekében. A gyakorlati vezetést oktató tanáraink, több évtizede eredményesen dolgozó szakemberek, akik tanulóik számára türelmes és színvonalas képzést nyújtanak.

Az “A” kategóriás jogosítvánnyal, vagyis a motorkerékpár vezetői engedéllyel vezethetünk segédmotoros kerékpárt vagy “A1” és “A2” kategóriába tartozó motorkerékpárt, valamint mezőgazdasági vontatót és annak könnyű pótkocsiját, kerti traktort, illetve állati erővel vontatott járművet. Az „A” kategóriás távoktatási, illetve tantermi tanfolyamra, az vehető fel, aki betöltötte a 24 éves életkort, vagy annál 6 hónappal fiatalabb. A motoros jogosítványhoz szükséges óraszám: 49 órából áll, melyből az elméleti rész 22 óra, a gyakorlati oktatás pedig 26, +1 óra a vizsga. Amennyiben életkorod megfelel a törvény által előírt korhatárnak és kedvezményes áron szeretnéd megszerezni az „A” kategóriás vezetői engedélyed, jelentkezz bátran a carschool.hu weboldalon található elérhetőségeinken, kollégáink szívesen állnak rendelkezésedre. Áraink megtekintéséért, keresd fel honlapunkat.


hunprobalazs