Rákot okozó dolgok amelyeket minden nap használunk

Manapság gyakran halljuk azt a megállapítást, hogy „minden rákot okoz” és bár sokan csak azért mondják, hogy leplezzék saját életmódbeli hibáikat, sajnos van némi igazság ebben a kijelentésben. Napjainkban már rengeteg elterjedt és minden nap fogyasztott étel is rákot okozhat, vagy növelheti a rák kockázatát a tudósok szerint, és ebben a cikkben most összegyűjtöttük ezeket a dolgokat.

Az első rákkeltő dolog a dezodorokban és izzadsággátlókban levő alumínium, tehát legyen nagyon óvatos a dezodorokkal, mert azok veszélyesek is lehetnek az egészségre, ebben az esetben az alumínium növelheti a mellrák kockázatát. A húsban és tejben levő hormonok is rákot okozhatnak, hiszen a háziállatok gyakran fogyasztanak olyasmit, ami tele van természetellenes hormonokkal, és ezek gyulladást okozhatnak és a rák mellett más súlyos betegségeket is. Az is nagyon fontos, hogy egy megbízható orvost találjon, mert több gyógyszerben is van rákkeltő anyag, tehát fontos, hogy az orvosának elsődleges szempontja legyen az ön egészsége és életmódja.

A fluorozott víz is hihetetlenül egészségtelen lehet, hiszen ez a káros anyag szennyezi a vizet és megszünteti az ásványi anyagokat a szervezetben. A fluorozott víz meggyengíti az immunrendszert, ezért fogyasszon mindig ásványvizet, vagy bármilyen fluorid-mentes vizet amely nem fog ártani. Kerülje el messziről a konzerveket is, minden konzervdoboz tartalmaz egy biszfenol nevű anyagot, amely megöli az agysejteket. Ezen kívül vannak más műanyag termékek is, amelyek káros anyagokat tartalmaznak, ilyen például a műanyag palack, a hőpapír vagy a fogászati kompozit. Ezen kívül érdemes elkerülni az édesítőszereket, mérgező sminkeket, samponokat, fogkrémeket, krémeket és szappanokat is, amelyek szintén tele vannak rákkeltő anyagokkal.


hunprobalazs