Reptéri parkoló kimagaslóan jó áron

Ha azt szeretné, hogy utazás alatt az autója folyamatos védelem alatt álljon akkor megéri hozzánk fordulni, mert reptéri parkolónkat 0-24-ben figyeljük, ráadásul a parkoló teljesen fedett, így nem kell féltenie autóját az időjárási körülményektől sem. Csapatunk a reptéri transzfert teljesen ingyenesen biztosítja, visszatérő ügyfeleinknek pedig 10%-os kedvezményt is adunk.

Reptéri parkoló nagyon jó áron elérhető csakis az europaparkolo.hu weboldalon, tehát ha biztonságosan szeretne parkolni kedvezményes áron akkor jó helyen jár nálunk. A parkoló egy igen kellemes, barátságos környezetben található ráadásul a területet biztonsági őrök és egy kamera is figyeli. Cégünk rendelkezik lopás, illetve sérülés elleni biztosítással is, ezért nem kell aggódnia akkor sem ha valamilyen probléma állna elő. Parkolóink mind fedettek, ezért jöjjön eső, hó vagy jég, akkor sem viseli majd meg az autót. Igény szerint vállalunk bőröndcsomagolást is 1.000 ft-ért. A parkoló emellett jól megközelíthető helyen van 15 perc alatt akár oda is érhet, ráadásul a reptéri transzfer is teljesen ingyenes.

Amennyiben a továbbiakban is szeretne a reptéri parkolásról olvasni mindenképpen keresse fel weboldalunkat az europaparkolo.hu-t, és itt megtalálható minden részlet és információ parkolási szolgáltatásainkról, az árakról és a transzferről is. Ha bármi kérdés merülne fel a reptéri parkolással kapcsolatban ne habozzon, vegye fel a kapcsolatot együttműködő ügyfélszolgálatunkkal az info@europaparkolo.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 30 600 9999 telefonszámot és csapatunk válaszol majd minden feltett kérdésre. Ha magas színvonalú reptéri parkolási szolgáltatásokra vágyik és azt szeretne, hogy állandóan védve legyen az autója amikor utazik, akkor forduljon hozzánk bizalommal.


hunprobalazs