Repülő út kényelmesen

Ha már életében legalább egyszer ült repülőgépen, akkor biztos megfigyelte, hogy mennyivel kényelmesebb és élvezetesebb lehet az első osztályon utazni. Az emberek többségének már akkor elege lesz az utazásból, amikor várakozni kell a terminálba. A repülőgépen sokaknak kiszárad a bőre, és a hideg levegő más problémákat is okozhat.

Tudni kell, hogy oda figyelünk, és megfelelően felkészülünk, akkor úgy érezhetjük még a kisebb repülő utak során is, hogy az első osztályon utazunk. Érdemes a kézitáskába betenni egy szemmaszkot, mert akkor még a fények mellett is pihentetően aludhat, majd a megérkezéskor friss és üde lesz. Sehol nincs olyan szabály, hogy a repülőt nem lehet egyéni wellness központtá alakítani, ezért legyen kéznél egy lehúzható arcmaszk. A fátyolmaszkok előnye, hogy körülbelül 20 percet kell a bőrön hagyni, valamint megelőzik, hogy a bőr kiszáradását. Garantált, hogy testileg és lelkileg is fel fog töltődni, ha szépségápolással tölti az utazást. Egyre népszerűbbek a kompressziós zoknik, mert ezek megelőzik, hogy a láb bedagadjon a sok ülés következtében, és a lábak pihentetéséért is felelősek.

A szárazsampon csodákra képes, főleg akkor, ha a repülőgép levegője miatt kissé zsíros hajjal érkezik meg az utazás helyszínére. Ez a kellék kis helyet foglal, és könnyedén használható akár a mosdóban is. Szinte minden embernek problémát okoz, ha egy helyben kell hosszú távon ülni, mert legfőképp a nyak számára megterhelő. Ha repülőgépen utazik, akkor vigyen magával nyakpárnát, mert általa kényelmesen fog utazni. Megfigyelhető, hogy az első osztályon sokkal tisztábbak a tálcák és ülések, azonban a higiénikus környezetet bárki élvezheti, ha visz magával fertőtlenítő kendőt, és még indulás előtt használja is azt.


hunprobalazs