Repülőjegy eladó tanfolyam

Ha szeretne repülőgéppel történő utazásokat szervezni és utazási irodákban dolgozni, jelentkezzen a repülőjegy eladó tanfolyamra, és négy hónap múlva, kezében tudhat egy remek diplomát.

Repülőjegy eladó tanfolyam, mindazok számára, akik rendelkeznek középfokú végzettséggel és magabiztos angol nyelvismerettel. Látogasson el könnyen kezelhető weboldalunkra, a repulojegyertekesito.hu-ra, ismerkedjen meg ezzel a nagyszerű képzéssel, mellyel elhelyezkedhet külföldön és belföldön egyaránt, utazási irodákban, légitársaságoknál, reptéri szolgáltatóknál. Akik sikeresen elvégzik a képzést, nemzetközi repülőjegy értékesítő oklevelet és az Amadeus angol nyelvű nemzetközi diplomáját kapják meg. A vizsgák során először egy írásbeli számonkérést kell megírni az Általános turisztikai, utazási irodai és légiforgalmi ismeretekből, majd ezután következik a komplex gyakorlati vizsga, az Amadeus rendszer.

A részvételi díj, magába foglalja, a teljes képzési tanagyagot kinyomtatott formában, a repülőjegy-értékesítő irodákban történő, minimum 80 órás szakmai helyszíni gyakorlatot, szakmai felügyelettel. А tananyag elsajátítása után, a vizsgadíj megfizetését követően, a szakmai vizsgák részvételi költségét, a képzés elvégzését igazoló hivatalos dokumentum kiadását, valamint az Amadeus nemzetközileg elismert hivatalos angol-nyelvű diplomáját is. Biztosítja helyét akár azonnal a tanfolyamon, hívjon bennünket telefonon, a 06-30-9519-216-os számon, illetve írjon e-mail a m.panni@t-online.hu címre. Részletesebb információkat, árainkat, a hamarosan induló tanfolyamok időpontjait, valamint jó tanácsainkat megtalálja honlapunkon. Jelentkezzen ingyenesen, és mi 48 órán belül a megadott elérhetőségeken felkeressük Önt.


hunprobalazs