Ruhák amik karcsúsítják a derekat

A téli hidegben és fagyban nem egyszerű olyan ruhadarabokat választani, amik kellően melegek, de egyben csinosak is, tehát ha valaki igazán csinos és elragadó szeretne lenni, akkor jól meg kell válogassa azt, hogy mit visel a havas, esős időben.

Ilyenkor a legtöbben a hosszú ujjú felsők, kabátok és vastag farmerok mellett teszik le a voksukat, viszont ha már elege van ebből a kombinációból, és csinosabban szeretne megjelenni valahol, akkor van néhány alternatíva amit érdemes kipróbálni. Ha nincsenek nagy hidegek, akkor érdemes megfontolni a midi szoknya viselését, és ezt nyugodtan párosíthatja egy vastag, kötött pulóverrel, mert ez a párosítás manapság igazán divatos és egyben elegáns is. Tűrje be a kötött pulóvert a szoknyába, és így karcsúbbnak fog tűnni a dereka, ráadásul a lábszárat is hosszabbíthatja ez a párosítás és homokóra alakot varázsol a viselőjének. Ha dögösebb irányt szeretne venni, akkor párosíthatja ezt a szettet egy hosszú szárú csizmával, így a lábakat is hosszítja, szövetkabáttal együtt pedig karcsúsítja a derekat.  Ha nem szeretné betűrni a pulcsit, akkor választhat egy rövid fazonú darabot is, ami pont a szoknyáig ér, ha pedig ehhez még egy derékig érő bundát vagy kabátot is felvesz, akkor garantáltan csinos lesz majd.

A kötött pulcsi és midi szoknya pársítást egy műszőrméből készült mellénnyel is feldobhatja, hiszen ez is karcsúsíthat. Fekete harisnyával és fekete bokacsizmával is elérheti azt, hogy hosszabbnak és csinosabbnak tűnjenek lábszárai, ezért néha ezeket is ki lehet próbálni. Ha erőteljes, hatásos karcsúsításra vágyik, akkor viseljen szürke felsőt élénk színű midi szoknyával, hiszen ez megtöri az alakot. Végül pedig a bőr szoknyát is ki lehet próbálni egy kötött pulcsival, és ha még egy sálat is hozzáad a szetthez, akkor garantáltan csinos és elegáns is lesz egyaránt.


hunprobalazs