Security Essen 2018- az év kiállítása

Hamarosan megrendezésre kerül Európa egyik legnagyobb kiállítása Németország Essen nevű városában, melyen számos olyan cég vesz majd részt, mely különböző modern technológiákkal kifejlesztett biztonsági rendszereket, GSM kommunikátorokat, GPS alapú nyomkövető rendszereket, személyfelügyeleti rendszereket stb. mutat be.

A Security Essen 2018-ra már csak néhány hetet kell várnunk. Büszkék lehetünk, hiszen a kiállításon hazánk egyik legismertebb cége, a Tell Software Hungaria is bemutatkozik. Az cég az IFSEC Securika Moscow kiállításán már 2-szer is részt vett ahol nagy népszerűségnek örvendhetett, s ha már kontinensünkön kívül ilyen nagy sikereket ért el, itt az ideje, hogy saját földterületen is bemutatkozzon. A Security Essen 2018-on való részvétel remek lehetőséget nyújt arra, hogy a TELL Európa-szerte ismertté váljon, s külföldi ügyfelekkel is szerződést kössön.

A kiállításon résztvevő cégek standokat állítanak fel, hogy minél szemléletesebbé tegyék termékeiket. A hazánkat képviselő csapat standjához érkező érdeklődők nagyszerű tevékenységekben vehetnek részt, kisfilmeket, videókat láthatnak, melyek a cég és termékek ismertetésére szolgának. Az ide látogatók megoszthatják elképzeléseiket, gondolataikat szakembereinkkel, akik a kérdésekre is szívesen válaszolnak.

Amennyiben ön is szívesen részt venne ezen az eseményen, akkor utazzon el a németországi Essen városába, ahol szeptember 25-27 között kerül megrendezésre a kiállítás, a standokat pedig 9-18 óra között lehet megtekinteni. Ha itt jár, ne felejtse el megkeresni hazánk cégének standját sem, amelyiket megtalálja a helyszínen a 7-es teremben, a 7D36 szám alatt. További információért tekintse meg a tell.hu weboldalt!


hunprobalazs