Spuri adalék kedvező áron!

Életünk és hétköznapjaink szerves része és nagy segítsége az autó. Viszont nagy kellemetlenség ha gond van vele. Hiszen rendkívül költséges lehet egy autó javíttatása, vagy egyes alkatrészek cseréje. Senkinek sem hiányzik egy plusz kiadás, vagy ha napokig, hetekig nem használhatja járművét! Bosszantó kiszolgáltatva lenni egy szolgáltatónak, vagy magunknak bütykölni az autót, időt és fáradtságot nem kímélve.

Minőségi Spuri adalék, az egyik legismertebb motortisztító és multifunkciós energiafolyadék! Az autója doppingja. Ezzel az adalékkal biztosan fokozhatja járműve teljesítményét! Az üzemanyagba  keverve az ellátó rendszert tisztítja, az égéstértől, hengerfejtől kezdve  egészen a kipufogóig, miközben folyamatosan keni az üzemanyaggal érintkező felületeket, csökkentve azok kopását. Hosszan tartó használat esetén a mozgó fém alkatrészeket fényesre edzi. Növeli a katalizátorok hatékonyságát és élettartamát, így akár 10 százalékkal növelheti a motor teljesítményét is. Emellett hígítja az üzemanyag koncentrációját a hideg napokon így mint dermedés gátló is hasznos.

A legjobb megelőzni a bajt. Csökkenteni kell az esélyt a meghibásodásra. Táplálni kell autónkat, ahogyan a saját immunrendszerünket. Szerencsére erre is van megoldás, mégpedig garantált minőségben. Válassza ki a kiszerelések közül az önnek legmegfelelőbbet, az adagolást megkönnyíti a flakonon lévő mérce. De az alkatreszek.hu webáruházunkban megtalálhatja a részletes adagolási javaslatot. Természetesen más tudnivalót is ami fontos lehet. A minőség és az ár magáért beszél. Érdemes kipróbálni, hiszen veszíteni biztosan nem veszít vele. Sőt, az adalék használata 10 százalékos üzemanyag megtakarítást eredményez. Benzin-, dízel és gázüzemű járművekhez is javasolt! Növelje ön is járműve élettartamát! Próbálja ki ön is az autó energiaitalát!


hunprobalazs